DÜNYANIN EN ÇILGIN ŞOVMENLERİ TÜRKİYE'DE!

Gösteri sanatlarının en çılgın ismi Kanada'lı Kai Lecher, en az kendisi kadar çılgın olan Alman Andreas Manz ve İsviçre'li Bernhard Peter Stöckli'den oluşan ekibiyle birlikte Türkiye'de.

"Yer Çekimine Meydan Okuyan Adam" olarak tanınan ve dünya da ilk ve tek olma özelliğini taşıyan "Upside Down Show" (Tepetaklak Şov) adlı gösterisi ile yürek hoplatan Lecher ve arkadaşları 25 Eylül'de gerçekleştirilen Palladium Alışveriş Merkezi'nin açılışında bu kez İstanbulluları büyüledei

Banu Noyan tarafından ülkemize davet edilen Kai Lecher, "Dünya da şov yapmadığımız şehir kalmadı gibi" İstanbul hakkında çok şey duydum, ama tüm davetlere rağmen gelememiştik. Şehrin büyüleyici havası bizi çok etkiledi. Alışveriş merkeinde gördüğümüz büyük ilgide bizleri çok mutlu etti.

Aktörlük, illüzyon Show'ları ve kendi ürettiği komedi illüzyon gösterileri ile dünyada bir çok ülkede gösteriler sunan ve bir çok ünlü tiyatroda, varyete ve kabare showlar da sahne alan Lecher ve arkadaşları Palladium Alışveriş Merkezi'nin açılışında gerçekleştirecekleri şovun ilk bölümünde komedi illüzyon, ikinci bölümünde ise "Tepetaklak Show"u sundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri