DÜNYANIN EN PAHALI ÇİKOLATA MAĞAZASINA ÖZEL TASARIM!

Özel tasarımlarıyla dünya çapında bir üne sahip olan lüks çikolata markası Patchi, İstanbul Zorlu Center?da açtığı mağazaya yaptığı farklı dekorasyonuyla beğeni kazandı.

Türkiye'de ilk defa bir çikolata mağazası yaptığı konsept dekorasyonla ürünlerini lüks çikolata tutkunlarının beğenisine sunuyor. Mimarlığını T-A design - Tunç Aksu'nun yaptığı dekorasyonla hizmete açan lüks marka Patchi, dünyanın en pahalı çikolatası olarak biliniyor.

1974 yılında kuruldu

Lübnan merkezli lüks marka, 1974 yılında kurulmuş. Aralarında Fransa, Mısır, Endonezya, İngiltere, Katar ve Tunus?un da bulunduğu 21 ülkede satış noktası bulunan Patchi?de bebek sepetlerinden, düğün, nişan, doğum gibi önemli günler için hazırlanan farklı sunumlar bulunuyor.

Patchi, çikolatalarının yanında, uluslararası lüks markalardan oluşan hediyelik eşya ve ev dekorasyon objelerini mağazalarında sergiliyor.

Bu markalar arasında Artigianato Muranese, Arte Vetro, Cose Belle, Linea Padovan, Evans Atelier, Parise Vetro, Gabbiani, Crystal De Serves, Mario Cioni Linea Sette, Nao, Tiche, Galant, LAM, Del Conte ve Valenti, Rigatti, Violetta, Cive, Carlo Moretti, Topazio, Seguso Gianni, Zannetto, LSA, Rogaska ve Ferro Murano bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri