DÜNYANIN GÖZÜ BU DEFİLEDE OLACAK!

Dosso Dossi Fashion Show Fuarı Sueno Hotels Beach Side'de dün başladı.

Dünya'nın birçok ülkesinin yakından takip edeceği defilesi ise bugün(13 Haziran 2009 cumartesi günü) yapılacak. Krize inat 25 ülkeden davet edilen bin kişilik yabancı konuk için Sueno Hotels Beach Side otel Dosa Dossi Fashion Fuarcılak tarafından özel olarak kapatıldı. İlk gün sonunda yapılan gece eğlencelerine katılan yabancı konuklar felekten bir gün çalarken, gönüllerince bir tatil yapmanın keyfini de çıkardılar. Hızını alamayan bir çok yabancı konuk animatörlere eşlik etmeyi ihmal etmedi.

"Alışveriş yaparken tatil- tatil yaparken alışveriş yap" sloganıyla başta Rusya, Ukrayna olmak üzere Doğu Bloğu ve birçok Avrupa ülkelerinden 1000 kişilik alıcı ithalatçı firmaları Türkiye'ye davet eden Dosso Dossi Fashion Show'un, defilesi 13 Haziran'da Sueno Hotels Beach Side'de yapılacak.

Organizasyonu Vizyon Production Atilla Kaplakarslan tarafından gerçekleştirilen defilede katılımcı firmaların koleksiyonlarını aralarında Tuğba Özay, Seda Ertan, Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Aslı Baş, Aysu Baceoğlu gibi ünlü mankenlerin bulunduğu 30 Manken tarafından sergilenecek. Defilenin koreografını ise Bora Kaskan yapıyor. Bu fuar için hazırlanan özel show için 25 ülkeden bin kişilik ithalatçı bir kişilik yabancı konuk davet edildi.

Dosso Dossi Fashion Show, İstanbul Merter, Osmanbey, Laleliden 25 firmaya bir fuar alanı oluşturup onlarla alıcıları buluşturarak satış yapmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Yurt dışından gelecek alıcı firmaların istekleri doğrultusunda belirlenen ve aralarında COOL SEXY, ICON, ONE ONLY, MISIRLI, ARON, JUNKER ve CINEMA DONNA gibi ünlü markaların bulunduğu firmaları Ciro Garantili satış yapacakları teminatıyla 5 yıldızlı otelleri Fuar alanına çevirerek bir çok ünlü markayı bir araya getiren Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan "Yazın Antalya, Kışın ise İstanbul ve Uludağ'da gerçekleştirdiğimiz bu sistem Dünyada bir ilk Ülkemize Turist getirerek Turizm, Fuar kurup satış yaparak Döviz kazandırıp Ticaret sağlıyoruz. Herkes kriz deyip sızlanırken biz krizden fırsatla bu Ticareti yarattık" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri