Duygu Kocabıyık… İNGİLTEREDEN EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ!

“Kızılcık Şerbeti”nin Ezgi'si DUYGU KOCABIYIK İngiltere’de En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı. Genç ve başarılı oyuncu Duygu Kocabıyık Avrupa’nın en prestijli fantastik film festivali olan GRIMM FEST’te En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Yönetmenliğini ve senaristliğini başarılı isim Can Evrenol’un üstlendiği, aksiyon gerilim türündeki “Sayara: İntikam Meleği” filmindeki rolü ile GRIMMFEST’te en iyi kadın oyuncu ödülünün sahibi Duygu Kocabıyık oldu. Anneke Sluiters / Heresy, Silvana Synovia / Early Birds, Rachel Cook / Succubus gibi güçlü filmlerin ve başrollerinin yer aldığı çekişmeli kategoride Duygu Kocabıyık; duygusal ve fiziksel açıdan vahşi yorumuyla hayat verdiği Sayara karakteri ile jüriyi etkileyerek En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Süleyman Mert Özdemir’in yönetmenliğini üstlendiği “Dengeler” dizisinde ve filminde Gonca karakterini canlandıran Kocabıyık, şu an reyting rekortmeni “Kızılçık Şerbeti” dizisinde de Ezgi karakterine hayat veriyor.

GRİMMFEST HAKKINDA

 İlki 2009’da başlayan ve hızla Avrupa'nın en prestijli fantastik film festivallerinden biri haline gelen Grimmfest; en iyi yeni korku, kült, aşırı fantazi ve bilimkurgu tür sineması dünyasından hem yeni hem de köklü film yapımcılarının harika filmlerini sergilemeye adanmış ve kendini adamış, gerçek anlamda bağımsız bir tür film festivalidir. Festival her yıl Ekim ayında İngiltere'nin Manchester kentinde düzenleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sinema Haberleri