Ebru Şallı.... GÜZELLİK SIRLARINI PAYLAŞTI!

Bu yıl 22`ncisi düzenlenen Güzellik ve Bakım Fuarı yeni markalarında görücüye çıkmasına vesile oldu. Çeşitli etkinliklerle boş kalmayan ünlü bir kozmetik standında, firmanın marka yüzü Ebru Şallı da güzellik sırlarını paylaştı.

İstanbul'da 13-16 Mart 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen Güzellik ve Bakım Fuarı bu sene de dermatologlar, estetisyenler, kuaförler ve makyözler gibi çok sayıda sektör profesyonelini, sektörün yeni pazarlar arayan köklü firmaları ve yeni başlangıçlar yapmak isteyen girişimciler ile buluştu.

Cilt bakımı, masaj gibi çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapılan ''Kozmetikon'' standında, ünlü model Ebru Şallı da ziyaretçilerle buluştu. Firma'nın reklam yüzü olan Ebru Şallı, gerçekleştirilen kokteyl eşliğinde, ziyaretçilerle güzellik sırlarını paylaştı.

''Ebru Şallı'ya güzellik salonu açmayı istiyoruz''

Firma'nın Yönetim Kurulu Başkanı Levent Karafil ve ünlü model Ebru Şallı, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ayrıca Levent Karafil, basın mensuplarının Ebru Şallı ile mağaza açma düşünceniz var mı? sorularına 'Ebru Hanım'la bu konudaki görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisini kandırmaya çalışıyoruz' diyerek cevap verdi.

'İvana Sert'le de görüştük'

Basında çıkan İvana Sert ile ilgili haberleri değerlendiren Karafil, bu süreçte birçok kişiyle görüştüklerini, bu çerçevede İvana Sert ile görüştüklerini ancak Ebru Şallı ile anlaştıklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri