Ebru Sertbay; ORYANTAL ŞOVLA YARIŞACAK!

Miss Model yarışmasında 2-8 Eylül tarihleri arasında ülkemizi İtalya`da temsil edecek olan Ebru Sertbay yola iddialı çıkıyor.

Özel eğitimler almaya başladığını söyleyen Ebru Sertbay "Yarışma sonrası çalışmalarıma hız verip kısa bir süre sonra hedeflerime ulaşacağım" diyerek iddiasını dile getiriyor?

Sertbay; "Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim bu yarışma, benim için yeteneklerimi gösterebilmek adına sadece bir adım" dedi.

Yarışma için iyi hazırlanmanın yanında hayata hazırlandığını da ifade eden Sertbay "Güzellik benim silahım olmayacak, aldığım eğitimler sonunda bilgi birikim ve yeteneklerim sayesinde hayatı on ikiden vuracağım" diyor.

Ebru Sertbay, Miss Model yarışmasının özel yetenek bölümünde, Hadise'nin Eurovizyon şarkısı "Dümtek" eşliğinde yapacağı oryantal dans gösterisi ile izleyiciyi ve jüri üyelerini büyüleyecek.

Güzel yarışmacı, yarışma öncesi oryantal dans konusunda Kaan Albayrak'tan ders alıp, yarışma için özel bir koreografi hazırlatmış. Yine yapacağı oryantal şoviçin özel bir kıyafet hazırlattığını da belirten Ebru Sertbay, "Ne giyerseniz giyin bir hanım zekası, bakışları ile mutlaka onu izleyeni etkiler" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri