Ece Sükan`ın ev sahipliğinde `Bit pazarı`... BİT PAZARINA HEM NUR HEM DE ÜNLÜ YAĞDI !..

Ece Sükan`ın ev sahipliğinde İlk kez düzenlenen Bit pazarı Kanyon`da etkinliği 6 ve 7 Haziran!da özel koleksiyonerler ve tasarımcıların ürünlerini meraklılarıyla buluşturuyor...

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Ece Sükan'ın ev sahipliğinde İlk kez düzenlenen 'Bit pazarı Kanyon'da etkinliği 6 ve 7 Haziran'da özel koleksiyonerler ve tasarımcıların ürünlerini antika severlerle ve de meraklılarıyla buluşturuyor.

Porselen fincanlar, 33'lük plaklar, vintage gözlükler, tasarım kıyafetler ve daha pek çok tarz ürünlerin sergileneceği pazar, meraklıların beklentilerini karşılamaya aday bir pazar olacağı daha ilk günden meraklıların ilgisinden anlaşılabiliyor.

Etkinliğin ev sahibi Ece Sükan'ın şıklığı ve zerafatiyle göz kamaştırdığı ve renk kattığı pazarda ünlü manken, hem Ece Sükan Vintage markasıyla hem de her tezgâhtan seçtiği özel parçalarla Kanyon'da iki gün boyunca sevenleriyle de buluşmuş olacak.

'Kızım İçin' filmiyle büyük sükse toplayan, 'Pis Yedili' deki performansıyla da yediden yetmişe geniş bir hayran kitlesi edinen tasarım takı tutkunu Eda Ece'nin de yoğun ilgi gösterdiği pazarda, , 'tulay's' ın harika tasarımlarından oluşan ve göz kamaştıran www.tulays.net üzrinden de satın alınabilinen takıların başından ayrılmayışı da katılımcıların dikkatlerinden kaçmadı, güzel yıldız yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Londara'daki bitpazarı Portobello Road'un sokak müzisyenleri Sugar Sisters'ın şarkılarıyla renk kattığı pazarda, konuk sanatçılar iki gün boyunca performanslarıyla Bitpazarı Kanyon?da olacak.

Nişantaşı/Ozz Antik Center'ın Antika çay ve kahve fincaları ile göz kamaştırdığı pazarda mekanın sahibi İbrahim Özcan, genç kuşaklara antika kültürünü sevdirmek ve bu kültürü genç kuşaklara aşılamak için bu tip organizasyonlarda her zaman yer alacağını söyleyerek ev sahibi Ece Sükan'a çok teşekkür etti.

Eski oyuncaklar, fotoğraf makineleri, sahaf, vintage gözlükler ve takılar, renkli cam objelerin yanısıra Ece Sükan Vintage, Ozz Antik, Müz, Mehry Mu, Sadé İstanbul, Monochrome, Deer Dana, Edisyon, Pow, Kıymetli Evrak, Analog Kültür , Karaköy Junk ve Petra Coffee'nin ürünleri de 6-7 Haziran?da 12.00-20.00 saatleri arasında pazarda sahiplerini bekliyor olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri