Ece Vahapoğlu... "KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ" İÇİN DOLAP AÇTI !..

Kendi dolabından birçok ürünü, özellikle spor kıyafetlerini satışa sunan EceVahapoğlu, satıştan elde edilen geliri Kansersiz Yaşam Derneği’nin Sporcu Melekleri’ne bağışlıyor.

Kansersiz yaşam Derneği tarafından, kanserle mücadele eden çocuklara destek olmak, tedavi gördükleri ortamların iyileştirilmesini sağlamak üzere kaynak yaratmak amacıyla hayata geçirilen Sporcu Melekler Projesi’nde ilk etkinlik Dragon Kürek Festivali’nde gerçekleştirilmiş ve Ozan Güven, Barış Arduç ve Özge Özpirinçci dernek takımında yarışmıştı. 

Ünlü sanatçılardan yoğun ilgi gören Sporcu Melekler Projesi’ne Ece Vahapoğlu da katıldı.

Özellikle sosyal medyada çok ilgi gören spor kıyafetlerini, Modacruz.com’da açtığı dolapta satışa çıkaran Ece Vahapoğlu, ürünlerinin satışından elde edilen geliri Kansersiz Yaşam Derneği’nin Sporcu Melekler Projesi’ne bağışlayacak.

Kansersiz Yaşam Derneği, Sporcu Melekler Projesi ile kanser hastası çocukların ihtiyaç ve beklentilerini kamuoyuna duyurarak, KAMU, SGK ve üniversite hastanelerine bağlı Pediatrik Onkoloji ve Pediatrik Hematoloji servislerini iyileştirmek, geliştirmek, eksiklerini tamamlamayı hedefliyor.

 

Spor ile sosyal sorumluluğu birleştiren Sporcu Melekler projesinden bu yıl elde edilecek bağışlar; Şişli Etfal Çocuk Onkolojisi Yataklı Servisi’nin fiziksel koşullarının yenilenmesi ve iyileştirilmesinde kullanılacak.

 

Ünlülerin Instagram hesaplarından da destek gelmişti

Beğeniyle izlenen KİRALIK AŞK Dizisi oyuncuları da geçtiğimiz günlerde kişisel Instagram hesaplarından "Her destek kanatlarımızı daha da güçlendirecek. Desteğiniz için www.sporcumelekler.org adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’ni yenilemek için bizimle olun." paylaşımıyla projeye destek vermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri