Ecocotton Luxury... ORGANİĞE LÜKS DOKUNUŞ!

Ecocotton, Ottoman, Marine ve Naturel serileriyle büyülediği organik tutkunlarına şimdi dantel ve satenin zarif çizgileriyle oluşturduğu Luxury serisini sunuyor

Organik ve Zarif; Türkiye?nin ilk yüzde yüz organik ev tekstili markası Ecocotton, Ottoman, Marine ve Naturel serileriyle büyülediği organik tutkunlarına şimdi dantel ve satenin zarif çizgileriyle oluşturduğu Luxury serisini sunuyor.

Organiğe Lüks Dokunuş?

Ecocotton?un Luxury serisinde yer alan nevresim, bornoz ve havlular, özenli dikimi, saf ve doğal özellikleriyle kullananlara sağlık ve keyif sunarken, lüks duygular yaşatıyor. Luxury serisinin en gözde tasarımları arasında yer alan Galata, Krizantem, Bride ve Marya geçmişin ışıltılı ve görkemli izlerini günümüze taşıyor.

Ecocotton, Luxury?nin yanı sıra, tüketicilerden büyük beğeni toplayan, yeni çizgilerle zenginleştirdiği Ottoman, Naturel ve Marine konseptlerine 2013 koleksiyonunda da yer vermeye devam ediyor.

Türkiye?nin en iyi pamuğu olan Ege pamuğundan üretilen ve GOTS sertifikasyonuna ( Global Organik Tekstil Standartı) sahip Ecocotton ürünleri, çevreye duyarlı, sağlığına ve konforuna düşkün bilinçli tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Nevresim, havlu, bornoz, mutfak ve bebek grubu ürünleriyle Ecocotton 2013 koleksiyonu, tarladan ambalaja kadar tüm üretim aşamalarını kapsayan organik tekstil üretim standartlarını evlere taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri