`Enyap İnşaat`...KALİTELİ ZAMAN,YAŞAM VE HUZURUN BİR ARADA OLDUĞU PROJELER!

1997`den bu yana, binlerce insana yaşam alanları yaratan Enyap İnşaat, alanındaki öncülükleriyle dikkat çekmeye ve yeni projelerine hız kesmeden imza atmaya devam ediyor...

"Kaliteli Zaman, Yaşam, Huzur Enyap İnşaat Projelerinde Saklı" misyonu ile binlerce konut ve yüzlerce iş yeri projelerine imza atan Enyap İnşaat yeni projelerine hız kesmeden tam gaz devam ediyor.

1997'den bu yana, binlerce insana yaşam alanları yaratan Enyap İnşaat, alanındaki öncülükleriyle dikkat çekiyor.

Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer,kuruluşundan bugüne Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden değer kazandırdığı binlerce konut, yüzlerce işyeri projesi, okul, plaza, yol ve tam teşekküllü devlet hastaneleri inşaatlarını hayata geçirmiş ve Kuveyt hükümetinin de güvenini kazanarak, 30 milyon dolarlık villa projesini karşılıklı imzalamışlardır.

Kuveyt'te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte farklı projelerinde görüşmeleri devam etmektedir.

İstanbul'da devam eden Okul ve İş merkezi, 2 projeninde mülkiyetleri Enyap İnşaata ait olup, 2014 Nisan ve Temmuz aylarında teslim edilecektir. Hadımköy İş Merkezi - İstanbul, 25.000 m2 lik arazi üzerine inşa edilen iş merkezi projesi, komplike bir yapıdan oluşmaktadır.

Bu yapının içinde 18 adet banka, mağaza, market olmaya elverişli dükkanlar bulunmakta birlikte 5.000 m2 ofis katı ve 12.000 m2 antrepodan oluşmaktadır. Kasım 2013 tarinde başlamış olup, 2014 Nisan sonu teslim edilecektir.

Alkop caddesinde bulunan Hadimköy İşmerkezi projesi için Enyap İnşaat 18.000.000 TL lik yatırım yapılmıştır. Diğer projesi Beylikdüzü ? İstanbul KOLEJ/OKUL, 13.000 m2 kapalı alanı bulunan, 55 adet sınıf, spor salonu ve buz pateni pistinden oluşan bir yapıdır.

Okul projemizin inşaatı başlamış olup, 2014 Temmuz ayında faaliyete geçecektir. E-5 'e yakın mesafede olan inşaatın toplam maliyeti 25.000.000 TL. dir. 2014 Temmuz ayında teslim edilecektir.

Metropol şehirlerde yaşanan karmaşayı üzerinden atmak isteyen, zamanını kaliteli, huzurlu, rahat yaşamak isteyenlerin tercihi, Enyap İnşaat proje ve detayları www.enyapinsaat.com dan görebilir ve inceleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri