ERBERK AJANS YENİLENDİ!

Ülkemizin en eski ve en kurumsal mankenlik ajanslarından biri olan ve alanında pek çok ilke imza atmış Erberk Kast ve Mankenlik ajansı 2010 senesine yepyeni atılımlarla giriyor.

Türkiye'de ilk açılan mankenlik okullarından birini bünyesinde barındıran Erberk Ajans, bu okul bünyesinde verilen eğitimlerle Kıvanç Tatlıtuğ, Deniz Akaya, Mehmet Akif Alakurt gibi tanınmış mankenlerimizi ülkemize kazandırmıştır.

Rekabetin globalleştiği ve mankenlik alanında yabancı mankenlerin getirdiği rekabetin etkisini hissettirdiği günümüzde Erberk Ajans yeni bir reorganizasyona giderek mankenlik okulunu tamamen yenilemiş ve mankenliğin sadece güzel bir fizikten ibaret olmadığını kanıtlayacak yepyeni mankenleri eğitecek bir oluşumu başlatmıştır.

Buna ek olarak Yerli Model Departmanımız tamamen yenilenmiş ve tüm model veritabanımız güncellenerek yepyeni bir hizmet anlayışıyla moda sektörüne sunulmuştur. Dünyanın önde gelen ajanslarıyla işbirliği içinde olan Erberk ajans pek çok ülkeden modelleri de ülkemize getirmektedir ve bu alanda Yabancı Model departmanımız son derece geniş bir veritabanına sahiptir.

Organizasyon Departmanımız bünyesinde fuar, açılış kokteyl gibi çeşitli alanlarda hizmet verecek Host ve Hostes birimimiz Erberk ajans kalitesiyle faaliyete geçmiştir.

Türkiye'de sürekli gelişen sinema ve televizyon dizisi alanlarında giderek artan yetişmiş kaliteli eleman açığına karşılık olmak üzere Erberk Ajans Casting birimi hizmet vermeye devam etmektedir.

Erberk ajansın yeni açılan Dublaj departmanı bünyesinde Türkiye'nin önde gelen dublaj sanatçıları hizmet vermektedir.

Erberk ajans bünyesinde aynı zamanda sunuculuk kursları da verilmekte , televizyon ve radyolara eğitimli sunucular sağlanmaktadır.

Görselliğin giderek önem kazandığı günümüzde Erberk ajans çeşitli sektörlerin ihtiyacı doğrultusunda profesyonel bir dans ve animasyon departmanı kurmak içinde çalışmalarına devam etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri