EVDE ŞAMATA VAR!

BKM tarafından eğitmen ve pedagogların desteği ile hazırlanan "Bay Hooop Evde Şamata", 6 - 12 yaş arası tüm minikler ve ilköğretim öğrencileri için yazıldı.

Bay Hooop ile hem eğlence hem güvence

Geleceğin teminatı çocuklarımıza sigortanın önemini anlatmak amacıyla BKM tarafından hazırlanan "Bay Hooop Evde Şamata" isimli oyunun galası 11 Ekim 2009, Pazar günü Maslak TİM'de yapılacak. Tüm çocukları ücretsiz olarak ağırlayacak Bay Hooop, minik izleyicileri hem eğlendirecek hem de düşündürecek.

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği'nin talebi ile BKM tarafından yazılarak sahnelenen "Bay Hooop Evde Şamata" isimli oyunun galası, 11 Ekim 2009, Pazar günü 14:00'de gerçekleştiriliyor.

Bay Hooop'un maceralarından oluşan oyun, galadan sonra çıkacağı Anadolu turnesinde, 23 Nisan 2010'a kadar 28 ilde, toplam 91 kez sahnelenecek. Tüm çocukların Bay Hoop'un davetlisi olarak ücretsiz olarak izleyebileceği oyun, miniklere sigortaya karşı bir bakış açısı oluşturmak ve geleceğe güvenle bakabilmek için sigortanın en doğru araç olduğu bilincini kazandırabilmeyi hedefliyor.

Pedagog danışmanlığında yazıldı

BKM tarafından eğitmen ve pedagogların desteği ile hazırlanan "Bay Hooop Evde Şamata", 6 - 12 yaş arası tüm minikler ve ilköğretim öğrencileri için yazıldı.

Gösterimleri tüm çocuklara açık ve ücretsiz olarak yapılacak "Bay Hooop Evde Şamata"nın biletleri, sahneleneceği il ve ilçelerdeki salon gişelerinden temin edilebiliyor. Geleceğe güvenle bakabilmek için ülkemizde sigorta bilincinin gelişmesi amacıyla çalışmalarını yürüten Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği, "Bay Hooop Evde Şamata" oyunuyla 56 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri