"Evlilik Hazırlıkları 2012 Çanakkale"? EVLİLİK İÇİN HERŞEY BU FUARDA?

Bu yıl 10.11.12 /2012 Şubat tarihleri arasında Çanakkale'de 2. düzenlenecek "Evlilik Hazırlıkları 2012" Çanakkale Kolin Hotel, Megaron salonunda bir kez daha ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Bu yıl 2. düzenlenecek fuarın konsepti "Mutluluk İçinde" olarak belirlendi.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda gelinlik defileler ve ekranlardan tanıdığınız bir çok ünlü fuarda sizlerle olacak. Fuarda ayrıca hanımlar için makyaj uygulamaları ve hanımların günlük giyim tarzları hakkında stil danışmanları tarafından bilgilendirecek.

Fuar tarihi yaklaştıkça, hız kazanan fuar hazırlıklarından haberdar olmanızı sağlamak için siz değerli basın mensubu dostlarımızı bilgilendirmek adına belirli sürelerde sizlere basın bültenlerimizi ulaştıracağız. Amacımız, fuara kadar gerçekleştireceğimiz tüm çalışmalardan sizleri haberdar etmek ve yenilikleri duyurmak. Bu yıl 2. düzenlenecek "Evlilik Hazırlıkları 2012 Çanakkale" Yine birbirinden iddialı, yenilikçi katılımcı firmalarla yeni ürünlerle ziyaretçilerin karşısına çıkacak. Bu yıl biraz daha büyüyen "Evlilik Hazırlıkları 2012 Çanakkale"Ziyaretçilerin ilgisini çekecegine inadığı "EVLENDİRİYORUZ" salonuyla evlenecek ve ev alacak ziyaretçileri. Bankalar ve İnşaat sektörüyle buşluşturuyor. Bu bölümde ziyaretçiler emlak piyasası hakkında bilgilerin yanı sıra Çanakkale'nin yeni projeleriylede tanışmış olacak. Krediler hakkında bilği sahibi olacaklar.

Fuarda Çanakkale'de çıkan Evlilik rehberi "Wedding Guide"nin dördüncü sayısı da fuar boyunca ziyaretçi ve firmalara ücretsiz olarak dağıtılacak. Yeni evlenecek çiftler, yada evlenmeyi düşünenler tam bir evlilik rehberi olan dergide aradıkları her şeyi bulabilecekler. Fuar süresince yazılı ve görsel basının ilgisini çekmek ziyaretçiye eğlenceli vakit geçirtmek için medyatik isimler fuara davet edilecektir. Fuar süresince katılımcı firmaların yer alacağı şovlar ,defileler ve workshoplarla 2012 gelin saçı tasarımları ve gelin makyajlarının da uygulamalı olarak ziyaretçilere sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri