FENERBAHÇELİ HANGİ FUTBOLCUYU SOYUNMA ODASINDA ÇIRILÇIPLAK ÇEKTİLER?..

Fenerbahçe'nin soyunma odasında çıplak görüntü şoku! Galibiyet sonrası ana baba günü olan soyunma odasında bir futbolcunun çırılçıplak görüntüsü cep telefonuyla çekildi! Kulüp karıştı!--->VİDEO'sunu izlemek için TIKLAYINIZ

Fenerbahçe'nin kazandığı bir maçtan sonra soyunma odasında futbolcular ve yöneticiler sevinirken ünlü futbolcu Deivid de Souza'yı cep telefonu ile çırılçıplak kaydetmişler!!!

Cep telefonu ile görüntü çekmek için fırsat kollayan bazı ahlaksızlar önce bu görüntüleri çekip daha sonrada internete yüklemeye başladılar. İnternet sitelerine de gönderilen bu görüntüler haber değeri taşıyor taşımasına, fakat bu görüntüyü yayınlarken amacımız bu soruna dikkat çekmek ve büyük futbol klüplerimizin maç öncesi ve maç sonrası futbolcuların çırılçıplak soyunup giyindikleri ve duş aldıkları soyunma odalarının güvenliğini gözden geçirilmesini sağlamak.

Bu görüntülerden daha tehlikelisinin de çekilebileceği ve bir çok futbolcunun zor durumda kalacağını göz önünde bulundurup soyunma odalarının güvenliğinin acil olarak gözden geçirilmelidir.

Soyunma odasında herkes galibiyet sevinci yaşıyor. Futbolcular duş alacak ya da almış giyiniyor. Yani her zamanki doğal görüntüler.

Fenerbahçeli Deivid de Souza'nın çırılçıplak görüntülendiği bu videoyu kimin çekip internette sızdırdığı bilinmiyor.

Fenerbahçe kulübü bu görüntülerin internete sızmasından sonra karıştı! Kim ne amaçla bunu internet dünyasında yayınladı?

İşte ortalığı karıştıran o görüntü:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Magazin Dışı Haberleri