Fercan Bay... TELEVİZYONDAN SONRA ŞİMDİ DE TİYATRO SAHNESİNDE !..

Televizyon sektöründe başarılı işlere imza atan Fercan Bay, tiyatro sahnesine de ilk adımını başarılı bir projeyle attı.

Uzun yıllar medya sektöründe görev alan ve birçok başarılı projeye imza atan Fercan Bay, ilk tiyatro oyunuyla sahnelerde boy gösterdi.

Bay,Sadri Alışık Oyunculuk Akademisi'nde, Çolpan İlhan, Kerem Alışık, Muhammet Uzuner ve birçok değerli eğitmenden 2 yıl diksiyon, dans, şan, oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı.

Fercan Bay, "Televizyon sektöründe muhabir olarak başladığım mesleğimde program yapımcılığına kadar geldim.

Ancak, tiyatro ve aktörlük içimde bir aşktı. Bu aşkı, kurumsal bir kurumdan ve değerli eğitmenlerden öğrenerek, yaşamak istedim" dedi.

Ahmet Akın Canalioğlu yönetimindeki "Tiyatro Eksi" grubuyla tiyatro sahnesine adımını atan Fercan Bay, grubun kendi prodüksiyonlarını beğeniye sunmanın yanı sıra, çeşitli etkinliklerin organizasyon sorumluluğunu üstlenerek seyirciyle buluşmalarını sağladığını belirtti.

Geniş Aile dizisinde "kütük" karakteriyle tanıdığımız Tolga Canbeyli'nin başrolde oynadığı ve Emrah Süner ile Nisan Hakan Özkan tarafından yazılan "Aşk ve Soygun" adlı oyun Gazanfer Ülkü Özcan ve Emek sahnesinde sahneleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri