Ferhat Göçer... BEN O SÖZLERİ SÖYLEMEDİM DEDİ, DOĞRUSUNU ANLATTI!

BVS Group`a ait Ataköy Marinada bulunan Nossa Costa`da sahneye çıkan Ferhat Göçer, geçtiğimiz hafta kendi ağzından çıkmış gibi yazılanların doğru olmadığını söyledi.

Programına Sezen Aksu'nun 'Gidemem' adlı şarkısı ile başlayan Göçer yaklaşık iki buçuk saat Nossa Costa sahnesinde kaldı.

Hayat arkadaşı Ömür Gedik'in de dostları ile birlikte izlediği Ferhat Göçer, geçtiğimiz hafta kendi ağzından çıkmış gibi yazılanları doğru olmadığını söyledi.

O sözleri sarfetmediğini Ömür Hanım'ın gözlerine bakarak anlatan Göçer, 'Evde bir haftadır huzurumuz kaçtı, ben; Cennet şarkısı için Dünyaya bir daha gelse aynı kadına aşık olacak kadar çılgın aşıklar için yazılmış bir şarkıdır, dedim... Sözlerim çarpıtıldı. Konu ile ilgili medyada yer alan haberler asılsızdır' dedi.

Bayan hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği ve misafirleri ile gece boyunca sık sık fotoğraf çektiren Göçer, repertuvarında bu defa Sıla şarkılarına da yer verdi.

Ferhat Göçer hareketli ve duygusal şarkıları ile müzikseverlere adeta bir müzik ziyafeti sundu.

İlk albümünden son albümüne,Neşet Ertaş'tan,Tanju Okan?a bir çok unutulmaz şarkıyı Nossa Costa'yı dolduran yüzlerce müziksevere seslendiren sanatçı,kah hüzünlendirdi,kah çoşturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri