Futbol...İNTER'E BİR TOKAT DA FİORENTİNA'DAN!...

İtalya liginde lider İnter Fiorentina deplasmanında 2-2 berabere kalarak iki puan daha kaybetti...--->GOLLERİ izlemek için VİDEO'yu TIKLAYINIZ!...

Fiorentina [2 - 2] Inter Milan

11' [1 - 0] Keirrison

74' [1 - 1] D. Milito

81' [1 - 2] S. Eto'o

82' [2 - 2] P. Krøldrup

Şampiyonlar Ligi'nde adını yarı finale yazdıran ve Barcelona'nın rakibi olan Inter, Serie A'nın 33. haftasında Fiorentina'ya; Artemio Franchi Stadı'nda konuk oldu.

Lider Inter zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek şampiyonluk yarışında yara almak istemezken, ev sahibi Fiorentina ise henüz yitirmediği 4.'lük umutlarını yeşertmenin hesaplarını yapıyordu.

Ev sahibi "Mor Menekşeler" sahaya, Frey; Comotto, Natali, Kroldrup, Pasqual; Bolatti, Montolivo, Gobbi; Santana, Jovetic, Keirrison 11'i ile çıktı.

Konuk Milano ekibi ise sahada; Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Cambiasso, Chivu; Sneijder, Eto'o, Pandev; Milito 11'i ile yer aldı.

Bu arada maç öncesi yapılan ısınma çalışmaları sırasında sakatlanan Dejan Stankovic'in yerine Chivu 11'de görev yaptı.

Maça hızlı başlayan Inter, pozisyonlardan yararlanamadı ve Fiorentina 11. dakikada öne geçen taraf oldu. Riccardo Montolivo'nun şık pasıyla topla buluşan Gianluca Comotto'nun içeriye çevirdiği pasta, fileleri bulmakta zorlanmayan Keirrison skoru 1-0 yaptı.

İlk yarıda her iki ekip de skoru değiştiremeyince, Fiorentina soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıya Chivu'nun yerine Balotelli ile başlayan Inter, aradığı beraberlik golünü 75. dakikada buldu. Gelişen organize atakta Sneijder'in harika pasında Maicon topu içeriye çevirdi; formada golcü Diego Milito skora denge getirdi..

Zorlu deplasmanda beraberliği yakalayan Milano ekibi 81. dakikada Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o ile üstünlük sayısını buldu. Gelişen Inter kontratağında Sneijder'den pası alan Balotelli, harika bir pas attı; Eto'o da bu ikramı golle sonuçlandırdı.

Üstünlüğünü koruyamayan ev sahibi ekip ise bu gole cevap vermekte gecikmedi. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde Fiorentina korner kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda Maicon'un uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Krøldrup skora denge getirdi.

Kalan dakikalarda skor değişmeyince Fiorentina ile Inter arasındaki gol deüellosu 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Inter bu beraberlik sonrasında 33 maç sonunda puanını 67 yaptı ancak takipçisi Roma ile arasındaki fark 2'ye çıktı. Ev sahibi Fiorentina ise 33 maç sonunda 46 puana yükseldi ve 8. sıraya tırmandı.


Fiorentina 1 - 0 Inter Milan
Yükleyen nongcream7. - Basketbol, beyzbol, güreÅ? ve diÄ?er spor videoları.


Fiorentina 1 - 1 Inter Milan
Yükleyen nongcream7. - DiÄ?er spor ve ekstrem spor videolarına göz at.


Fiorentina 1 - 2 Inter Milan
Yükleyen nongcream7. - En yeni ve en heyecanlı spor videolarını keÅ?fedin.


Fiorentina 2 - 2 Inter Milan
Yükleyen nongcream7. - En yeni ve en heyecanlı spor videolarını keÅ?fedin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri