Futbol...KALECİ MAÇI SATTI MI?

Roma'nın kendi sahasında Atalanta'yı 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturduğu maçta Vucinic'i 12.dakikada attığı gol tartışmalara neden oldu!....--->GOLLERİ izlemek için VİDEO'yu TIKLAYINIZ!....

Inter'in Fiorentina deplasmanı Stadio Artemio Franchi'den 2-2'lik beraberlikle döndüğü 33. haftada Atalanta'yı konuk eden Roma 3 puanı hanesine yazdırarak Serie A'da sezonun sona ermesine 5 hafta kala liderliği devraldı.

Düşme potasından sıyrılmak isteyen rakibi karşısında Karadağlı yıldızı Vucinic'in 12. dakikada kaydettiği golle skor avantajını yakalayan başkent ekibi 27'de de savunmadan gelen Cassetti'yle rahatladı. ...Ancak Atalanta kalecisinin adeta kuvağına gelen topu içeriye atması şüphelere yolaçtı....

53. dakikada Tiribocchi'nin kaydettiği golle farkı bire indiren konuk ekip puan için umutlansa da skor avantajını son düdüğe kadar korumayı başaran Roma sahadan galibiyetle ayrıldı.

Roma Olimpiyat Stadı'ndaki bu kritik galibiyetle puanını 68 yapan başkent ekibi, sezonun sona ermesine 5 hafta kala 67 puanlı Inter'den liderliği devraldı. Başkentte aradığını bulamayan Atalanta ise 31 puanda kaldı ve düşme potasından sıyrılma şansını kullanamamış oldu.


Roma vs Atalanta 2-1 SerieA 2010 Day33 Il Sorpasso
Yükleyen Roma-eterna. - Basketbol, beyzbol, güreÅ? ve diÄ?er spor videoları.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri