GALATASARAY'A GÖNÜL VERENLER AMERİKA'DA BULUŞUYOR!

Galatasaray USA, 16 Ocak Cumartesi günü New York'un en prestijli otellerinden Sheraton Towers'ta Galatasaray Balosu gerçekleştirmek üzere çalışmalarına devam ediyor.

Bu özel gecenin sunuculuğunu CNN TÜRK Spor Servisi'nin başarılı spikeri Tuğba Dural yapacak. Son günlerin en popüler bayan sanatçılarından koyu Galatasaraylı olan Bengü, Amerika'da ilk ve tek konserinde, Galatasaray USA Balosunda sahne alacak. 

Son dönemlerde özellikle transfer çalışmalarıyla taraftarın gözdesi olan, futbol takımı sorumluluğu görevinden başkan yardımcılığına atanan Haldun Üstünel ve uzun süredir Yönetim Kurulu üyeliğini başarı ile sürdüren Murat Yalçındağ'ın onur konuğu olarak katılacağı geceye 500 seçkin misafirin katılması planlanıyor.

Gecede Galatasaray futbol takımı oyuncularına ait birçok özel eşya açık arttırma usulü ve çekilişle sunulacak.

Tuğba Dural Hakkında?

1981 yılında Zonguldak'ta doğdu. TED Koleji'nin ardından, İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dökümantasyon Enformasyon Bölümü'nde eğitimine devam etti. 2004 Eylül - 2005 Mayıs döneminde Serap Ezgü'den özel sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı. Dural, Eylül 2004'ten beri CNN TÜRK Spor Servisi'nde görev yapıyor.

Şubat 2004 - Ağustos 2004 döneminde CNN TÜRK haber merkezinde Şirin Payzın ile Yeni Gün Hafta Sonu programında çalıştı, bu dönemde Radyo Foreks'te ekonomi bültenlerini sundu. Eylül 2004'ten itibaren çalıştığı CNN TÜRK Spor Servisi'nde ise çeşitli  programların yapımcılığını üstlendi ve özel dosyalar hazırladı.

2007 Mart ayından bu yana spor bültenleri ve özel yayınlarda sunuculuk görevini üstlenmektedir. Aynı zamanda yayınların yapım aşamasında da aktif görev almaktadır.

 

Dural, güne gazetelerin spor  sayfalarını okuyarak başlıyor. Sevdikleriyle vakit geçirmekse onun en önemli motivasyon kaynağı. Her anını paylaşarak yaşamayı sevdiği İstanbul'un yalnız dakikalarını ise kitap okuyarak, spor yaparak geçiriyor.

Aklında ikinci iş olan modayı hobisi olarak yaşatmaya çalışıyor. Herkesin kendi modasını yarattığını düşünen Dural, elindeki her ürünü  farklı kombinasyonlar ile değerlendirip ekranda kendine özgü bir çizgi yaratmaya çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri