GELENEKSEL TÜRK KALP VAKFI "TENNIS CUP" SONUÇLANDI!

Tenis Federasyonunun ve Türk Kalp Vakfı'nın 21. Kalp Haftası programı içinde yer alan, Geleneksel Türk Kalp Vakfı Club Sporium Puanlı Tenis Turnuvası yapıldı.

Tenis Federasyonunun Takviminde ve Türk Kalp Vakfı'nın 21. Kalp Haftası programı içinde yer alan, 16 Mayıs cumartesi günü başlayıp 31 Mayıs günü de final karşılaşmaları ile sona eren, Geleneksel Türk Kalp Vakfı Club Sporium Puanlı Tenis Turnuvası, Turkcell- Point Hotel Senior Tennis Cup, iş, spor ve sanat dünyasının tanınmış simaları ve ünlü tenisçilerin katılımıyla Akatlar Club Sporium'da gerçekleşti.

Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın, ödül töreninde yaptığı konuşmada, 900 civarında rekor sayıda tenisçimizin katıldığı bu turnuvanın özelliği ve bu spora katkıları göz önünde tutularak ünlü ve güçlü kuruluşlarımızdan Turkcell ve Point Hotel'in de sponsor olarak adlarının bu büyük turnuvaya 'Senior Tenis Cup' şeklinde eklendiğini, Türk Kalp Vakfı'nın da bu nezih sporu ön planda tuttuğunu açıkladı.

Çetin Yıldırımakın, konuşmasının sonunda dünyada ve ülkemizde kalpten ölümlerin çocuklara ve sporculara kadar indiğini, sporcuların da sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerektiğini hatırlattı ve Türk Kalp Vakfı - Club Sporium işbirliği dolayısıyla yönetim kurulu Başkanı Saffet Çerçi ile başta Turkcell ve Point Hotel olmak üzere katılımcı bütün sponsorlara, tenisçilere, hakemlere ve görevlilere teşekkür etti.

Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Turnuvanın genel koordinatörü, aynı zamanda teniste Türkiye birinciliği olan Tümgeneral (E) Nejat Müldür, maç sırasında ayağının aşil tendomunun kopması sonucu sakatlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyat edilmişti.

Doktor nezaretinde ödül töreninde bulunmak üzere hastaneden Clup Sporium'a gelen Nejat Müldür de yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara, tenisçilere, sponsorlara katılımları ve geçmiş olsun dilekleri dolayısıyla tek tek teşekkürlerini sundu. Çetin Yıldırımakın tarafından da kendisine bir teşekkür plaketi takdim edildi.

31 Mayıs Pazar günü final karşılaşmalarının ardından Akatlar Club Sporium'da Günay Restaurant'ın orkestrası Ediz Onay ? Grup Boğaziçi'nin muhteşem müziği eşliğinde düzenlenen ve Türk kalp Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, yöneticileri, Club Sporium'un Yönetim Kurulu Başkanı ve yöneticileri ile iş, sanat ve tenis camiasının ünlü simalarının yer aldığı ödül töreninde birinci olanlara kupaları takdim edildi.

Tören sonunda yapılan çekilişte, gecenin büyük ödülü olan TGB marka motosiklet, Türkcell'den bir adet Iphone, Hat Sail'den 2 kişiye mavi yolculuk, Barbaros Point Hotel'den 2 kişiye konaklama, Bodrum Seagarden'dan bir adet dört günlük tatil gibi birbirinden değerli hediyeler de sahiplerini buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri