Gonca Elmas Akay? YAZAR DEĞİL SANKİ POPSTAR !

Türk Polis Teşkilatının 166.yıl kutlamaları çerçevesinde, Taksim meydanında bir hafta boyunca kurulan stantların son gününe "Kara Fatma" kitabının yazarı Gonca Elmas Akay'da özel davetliydi.

Polis teşkilatının her biriminin, stant açtığı etkinliğe, özel dikilen Yunus kıyafetiyle katılan Gonca Elmas Akay, bir yazardan çok, Pop Star gibi karşılandı. Polis Radyosunun konuğu da olan Gonca Elmas Akay, program yapımcısı Ferhan Metin ile bir saat boyunca yazdığı "Kara Fatma" isimli kitabıyla ilgili özel bir program gerçekleştirdiler. "Kara Fatma" kitabını okuyan gençlerin, yazar Akay'ı görmek için geldikleri etkinliğin son gününde, yazarla resim çektirebilmek için uzun kuyruklar oluşturmaları ayrıca dikkat çekti. Yoğun temposuna dur durak bilmeden devam eden Gonca Elmas Akay " Gençlerin kitabımı benimseyip sevmesi bana enerji veriyor" dedi.

ÖZEL HAREKÂTÇILARDAN ÖZEL İLGİ

Polis Teşkilatı Birimlerinin açtığı stantları tek tek ziyaret eden Gonca Elmas Akay, Özel Harekâtçıların standında özel ilgiyle karşılandı. Özel Harekât Timinin kıyafetleriyle, bu ilgiden duyduğu mutluluk, fotoğraf karelerine yansıdı. Özel Harekâtçılarla yapılan uzun sohbetler "Kara Fatma" kitabı üzerineydi.

BU KEZ SUÇLU DEĞİL YAZARIN PORTRESİNİ ÇİZDİLER

Trt Polis Radyosunun yayını sırasında, yazar Gonca Elmas Akay'a hediye edilen kara kalem portresi Akay'a duygulu anlar yaşattı. Bugüne kadar tarif üzerine suçluların robot resmini çizen polis memuru, "Kara Fatma" isimli kitabı, yazarın gençliğe hediye etmesi ve tüm gelirini Mehmetçik Vakfına bağışlamasından dolayı duygulanarak, yazar Akay'ın bir portresini çizdiğini söyledi. Yazarın mutlulukla kabul ettiği bu portreden sonra söyledikleri hayli düşündürücüydü. "Dileğim bundan sonra yaptığınız tüm portreler masumluk üzerine olsun" dedi. Polis teşkilatının 166.yılını kutladığı etkinlikler ilk gününden son gününe kadar hayli renkli görüntülere sahne oldu. Birçok sanatçının ziyaret ettiği etkinlik, Polis radyosunun da canlı yayınıyla festival havasında ki kutlamalara renk kattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri