Gözde Bahadır... 2012 XL MODEL KRALİÇESİ SEÇİLDİ!

Türkiye'nin ilk ve tek büyük beden manken yarışması XL Model 2011, 212 Alışveriş Merkezi Ana Sponsorluğunda gerçekleşti.

Banu Noyan'ın Koreografi'siyle, Işın Karaca ve Vatan Şaşmaz'ın sunumlarıyla gerçekleşen yarışmada ön elemeyi geçmeyi başaran 44 beden ve üzeri, 10 manken adayı büyük finalde kraliçe olmak için yarıştılar.

Yarışmacıların jürinin karşısında çok heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı. Ünlü taklitçi Fehmi Dalsaldı'nın Yıldız Tilbe, Zerrin Özer, Seda Sayan, Sezan Aksu taklitleri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yarışmada, Zeliha Sunal'ın sahne şovu da ilgi gördü. 1 dakika içerisinde sahnede beş kostüm değiştiren Sunal, jüri üyelerine özel taşlı olarak hazırladığı gözlükleri taktı. Jüri üyelerinin tamamında bu gözlüklerin olması ilginç görüntülere yol açtı.

Yarışmanın jürisinde; Koreograf Banu Noyan, 212 İstanbul Power Outlet Müdürü Zehra Tümkaya, Neslihan Yargıcı,Oya Germen, Tuğba Özay,Muammer Ketenci, XL Moda Tasarımcısı Hüseyin Küçük, Oya Aydoğan, İpek Tanrıyar, Sumak Giyim Koleksiyon Sorumlusu Arzu Gelişen ve Eski XL Model Kraliçesi Müjdem Erkut yer aldı. Yarışmacılar Sumak XL ve Hüseyin Küçük koleksiyonlarını bir defile ile sundular.

Jüri puanlaması esnasında, Işın Karaca üç şarkı söyleyerek izleyenleri coşturdu. Yarışma da, 1977 doğumlu stilist Gözde Bahadır Sumak Yüzü ve kraliçe seçildi. 1989 doğumlu su ürünleri teknikeri Tuba Dolunay ikinci, 1987 doğumlu güzellik uzmanı Merve Bodur ise üçüncü olarak seçildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri