Güldür Güldür Show’... 12. SEZON BAŞLIYOR!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ 19 Ekim Cumartesi akşamı on ikinci sezonuyla Show TV’de ekrana geliyor.

Kahkahanın yıllardır değişmeyen adresi Güldür Güldür Show fenomen karakterleri ve gündem yaratan skeçleri ile kaldığı yerden devam ediyor.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Onur Buldu, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Uğur Bilgin, Ecem Erkek, Meltem Yılmazkaya, Erdem Yener, Aylin Kontante, Mahir İpek, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Toygan Avanoğlu, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı ve Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

Bilal, kendisini çok çekici sanan bir tenis eğitmenidir. Verdiği ders boyunca tüm kadın öğrencilerin ondan hoşlandığını düşünür ve bunu dile getirmekten çekinmez.

Mesut ve Hüseyin, Ay’a iniş yapan ilk astronotlardır. Dünya’ya döndüklerinde herkes Ay’a ilk adımı atan Mesut ile ilgilenir. Mesut ünlenip varlıklı bir hale gelirken Hüseyin ise evsiz kalır. Tüm olanlara rağmen Hüseyin’in en çok istediği şey ilgi görmek ve hatırlanmaktır.

Eşlerinden çok korkan Bilal, Hayati ve Mesut hafta sonları yoksullara çorba dağıttıkları yalanını söyleyerek halı sahaya gidiyorlardır.

Bu yalandan haberdar olmayan Hüseyin ise Mesut’a bir dosya teslim etmek için ziyarete gelir ve işler karışır.

Çapkın bir müteahhit olan Naim, sevgilisi Çiçek’e sürpriz yapmak için kolye alır. Fakat kolye eşi Mesude’nin eline geçer. Naim kolyeyi geri almak için elinden geleni yapmaya başlar fakat bir türlü başaramaz.

Paragöz bir okul sahibi olan İbrahim, okulu satmak için Paşa ve Yeter ile anlaşmaya çalışır. Nazlı öğretmen, eğitimden uzak ve tek değer verdikleri şeyin para olduğu bu ikiliye okulun satılmasına karşı çıkar.

Fikri, ekibinden bütçe açığını kapatmak için yeni vergiler bulmasını ister.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri