Haçiko... DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği HAÇİKO çalımalarına hız kesmeden devam ediyor.

KAÇAK MAYMUN İHBARI

Haçiko Derneği'ne yapılan "kaçak ve yaralı maymun" ihbarı sonucunda İBB ve Orman Su ekipleri ile işbirliği yapıldı. Cerrahpaşa Hastanesi'nin bahçesindeki  ormanlık alana kaçan maymun'un yakalanması için yaklaşık 15 günlük bir çalışma gerçekleştirildi.

BESLEME YAPAN GÖNÜLLÜLERİMİZE MAMA DESTEĞİ SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ..

Türkiye'nin dört bir yanında kendi imkanlarıyla besleme yapan hayvanseverlerimize elimizdeki tüm imkanları kullanarak mama desteği sağlamaya devam ediyoruz.  Temmuz ayı içerisinde Eskişehir, İzmir ve İstanbul'daki deki gönüllülerimize mama desteği sağlandı.

RUTİN ORMAN BESLEMELERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Haftanın en az 2 günü İstanbul ormanlarındaki canlarımızın su ve yemek ihtiyacını karşılıyoruz. Her hafta düzenli olarak besleme yapmaya, tedavi ihtiyacı olan canları kliniğe çıkararak sağlık durumlarını takibini yapıp sahiplendirmeye devam ediyoruz.

ŞİKAYETLER DEĞERLENDİRİLDİ

Kartal Uğur Mumcu'da sokak hayvanlarını hedef göstererek kanuna aykırı olduğu halde "Sokak Hayvanları Mağdurları Platform Üyelik Formu" adında bir çalıştay düzenleyerek imza toplayan muhtarla alakalı kaymakamlığa şikayetlerimizi gerçekleştirdik. Fiili davranışı devam ettiği takdirde Dernek avukatlarımız kendileri hakkında suç duyurusunda bulunacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri