Hande Yener - Seren Serengil... GEBZE'DE KATLİAM PROTESTOSU; 'SİZ ÖLDÜRTTÜNÜZ!'

Şarkıcı Hande Yener ile Seren Serengil'in de aralarında bulunduğu hayvanseverler, Gebze Belediyesi önünde hayvan katliamını protesto etti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün istifasını isteyen hayvanseverler, Gebze adliye binasına yürüdü.

Gebze Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi önünde dün çok sayıda sokak hayvanının ölü bulunmasının ardından hayvanseverlerin tepkisi sürüyor.

Şarkıcı Hande Yener ile Seren Serengil'in de aralarında bulunduğu hayvanseverler, Gebze Belediyesi önünde hayvan katliamını protesto etti.

'HAYVAN KELİMESİ BENİM İÇİN BİR İLTİFATTIR'

Hande Yener yaptığı konuşmada '2 aydır insan olmaktan utanıyorum, Hayvan kelimesi benim için bir iltifattır. Bir hayvan kadar duygulu olmak isterdim. Onlara aciz davrananları affetmiyorum' ifadelerini kullandı.

Seren Serengil de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e "Zinnur Bey Allah korkun yok, bizden mi korkuyorsun? Allah'ın yok ki senin" diye seslendi.

ARTIK SİZE GEÇİT YOK

Serengil eylemlere destek vererek şunları kaydetti; "Elimde kanun var. Sizin çıkarttığınız kanun. Bu kanuna göre nedensiz bir şekilde hayvanları öldürenlere hapis cezası var.

Bu hayvanlar belediye başkanının açıklamasına göre eceliyle ve kazayla öldü. Siz kimi kandırıyorsunuz?

Sizin neyi yalan söyleyip söylemediğinizi çok iyi biliyoruz. Siz bu hayvanları öldürttünüz. Ecel diyorsunuz. İğneler hayvanların üstündeydi. Hangi trafik kazası? Siz tüm çevik kuvveti de önümüze yığsan artık size bu konuda geçit yok. Bitti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seren Serengil (@serenserengil)'in paylaştığı bir gönderi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri