Hande Yener... SÜRPRİZ KONUŞMA; SAHNEDE SEZEN AKSU'YU ARADI!

Hande Yener konserinde bir sürprize imza atıp Sezen Aksu'yu aradı. Sezen Aksu'ya sahneye geri dön diyen Hande Yener'e ünlü şarkıcının cevabı, konserde olan herkesi heyecanlandırdı.

Hande Yener 28 Eylül'de 'Hande Bizi Sezen'e Götür' konseriyle adından söz ettirdi. Hande Yener'in Sezen Aksu şarkılarını söylediği anlar sosyal medyada da gündem oldu.

Hande Yener'in sahnede devleştiği anlar büyük beğeni topladı. Hande'nin sesini duyanlar övgü dolu paylaşımlarda bulundu. Hande Yener için "Müthiş", "Sezen'in veliahtı" yorumları yapıldı.

SEZEN AKSU'YU ARADI

Hande Yener, İstanbul’da verdiği “Hande Bizi Sezen’e Götür” konserinden Sezen Aksu’yu aradı. Yener Sezen Aksu'ya “Geri döner misin artık sahnelere?” dedi.

Sezen Aksu ise “Kendimi iyi hissettiğim zaman düşünebilirim. Anlayışla karşılamalarını rica ediyorum.” yanıtını verdi.

Hande Yener kariyerine Sezen Aksu'nun vokalisti olarak başlamıştı. 2000'li yılların en popüler kadın şarkıcılarından olan sanatçı, Sezen Aksu'nun vokalisti olup en çok dinlenen isimler arasında üst sıralarda yer alıyor.

Konser çalışmalarına devam eden ünlü sanatçı, geçtiğimiz gün verdiği konserde, sahnede Sezen Aksu'yu aradı.

Sahnelere dönmesini istediklerini belirten Yener'e Aksu'nun cevabı, "Kendimi iyi hissettiğim zaman düşünebilirim ama kendimi iyi hissettiğim zaman.

Beni anlayışla karşılamalarını rica ediyorum. Herkesi çok sevgiyle kucaklıyorum. İnşallah... Nasip biraz da ya! Bakacağız." oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri