"Herkes mi Hırsız?"? GALADA ÜNLÜ YAĞMURU?

Enis Fosforoğlu Tiyatrosu oyununun basın galasını Profilo Alışveriş Merkezi'nde yaptı. --->Gala gecesinden FOTOĞRAFLARı görmek için TIKLAYINIZ...

Yazı ve fotoğraflar; Muharrem ERDEMİR

Eric Chappel'in yazdığı, Özcan Özer'in dilimize çevirdiği oyunu Ferdi Merter sahneye koymuş. Filozof sayılabilecek bir hırsızın sonradan görme bir zenginin evine girmesiyle başlayan güldürüde :Enis Fosforoğlu, Seren Fosforoğlu, Doğan Dileroğlu, Özenç Otyam ve Korhan Karakışla rol alıyor.

Toplumdaki çelişkileri tempolu ve sürprizlerle dolu bir şekilde anlatan Herkes mi Hırsız'ın tanıtım gecesine Soner Olgun,Umut Sezgin,Ufuk Yıldırım, Deniz Arcak, Ali Otyam, ŞehirTiyatrosu'ndan Emin And, Devlet Tiyatrolarından Serpil Tamur, spiker Şengül Kılıç ve ünlü psikiyatr Mansur Beyazyürek ve Alanur Özalp ' de katıldı.

Piyesin sonunda oyunda kullanılan fenerlerin minyatürleri Herkes mi Hırsız anısı olarak seyircilere dağıtıldı.

"BİZ ÖPÜŞMEYİZ AMA ÖPÜŞENE DE KARIŞMAYIZ"!..

Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Enis Fosforoğlu, 'son dönemde sahnelenen oyunlarda erotizm dozunun arttığı' yorumu üzerine şunları söyledi: "Haberin başlığına 'Biz öpüşmüyoruz' yazmayın ama biz öpüşmüyoruz. Gerekirse, oyunda böyle bir sahneye yer verilir. Sonuçta tiyatro hayatın aynasıdır. Ama bunu özellikle yaparsanız, hoş olmaz. Ben bu konuda meslektaşlarımı hiç eleştirmiyorum. Oyunlarda bazen küçük bir erotik sahne oluyor, bu da medya tarafından çok büyütülebiliyor. Tabii oyunun haber olması için de böyle şeyler yapılabiliyor." "Özel Hayatlar" adlı tiyatro oyunu, Hande Ataizi'nin seksi kostümleri ve Cihan Ünal'la oynadığı sahnelerle gündeme gelmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri