İbrahim Cevahir...1600 KİŞİYE İFTAR VERDİ, AFRİKA'YI UNUTMADI?

Şişli Grand Cevahir Hotel'in balo salonunda İbrahim Cevahir tarafından yaklaşık 1600 kişiye özel iftar yemeği verildi.

Fotoğraflar; Muharrem ERDEMİR

Ramazan ayında bulunduğumuz şu günlerde Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir iftar sofrasında gelen konukların kalabalık olmasından da çok memnun kaldı.

İbrahim Cevahir sahneye çıkarak kısa bir konuşma yaptı. Cevahir ;

''- Şu günlerde ramazan ayındayız çok şükür bu günlerimize, biliyorsunuz Afrika'da bulunan din kardeşlerimiz zor durumdalar. Allah onlara da kolaylıklar versin, sabırlar versin, çok üzülüyoruz ama ben ve şirketim olarak üzerimize düşen görevimizi yapıyoruz ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Eminim ki sizler de Afrika'daki kardeşlerimize üzerlerinize düşen görevleri yapacaksınız. Başta Türk Kızılay'ı olmak üzere yardımları yerine teslim eden kuruluşlara tekrar teşekkür ediyorum. Beni de buraya gelerek, yalnız bırakmadığınız için sizlere de teşekkür ediyorum,afiyetler diliyorum.'' dedi.

Cevahir Holdinğ'in özel iftar yemeğine katılanlar arasında sanatçılar, iş adamları, hakimler, savcılar, avukatlar, siyasetçiler, gazeteciler, reklamcılar, televizyoncular, radyocular, mütahitler, modacılar ve daha birçok ünlü ve saygın kişi vardı.

Gelen ünlülerden bazıları; Show TV, Digitürk, Turkcell, Akşam ve Güneş Gazetesi'nin sahibi Mehmet Emin Karamehmet, Karadenizli sanatçılar Zihni Cinan, Sinan Özen, Psikoloğ Dr.Alanur Özalp ilk göze çarpan isimlerdi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri