İdil - Mert Fırat... ALDATMA İDDİALARINA AVUKATLARINDAN AÇIKLAMA GELDİ!

Ekranların tanınan yüzü Mert Fırat’ın ifşası magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. İdil Fırat ile evli olan Mert Fırat’ın 27 yaşındaki genç kızla yazışması gündem oldu. İdil ve Mert Fırat’ın avukatı iddialar sonrası açıklamada bulundu.

Mert Fırat, sosyetenin tanınan isimlerinden İdil Fırat ile 2018 yılında dünya evine girdi.

Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Fırat, geçen kasım ayında kızı Seyhan Mia'yı kucağına alarak baba olmanın sevincini yaşamıştı.

HAKKINDA YÜZLERCE TWEET ATILDI!

40 yaşındaki ünlü oyuncu Fırat, sosyal medyanın diline düştü.

 Hakkında yüzlerce Tweet atıldı. Fırat'ın, 19 ve 27 yaşındaki iki genç kadın ile konuştuğu ve eşi İdil Fırat'ı aldattığı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

MERT FIRAT'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Mert Fırat'a ilişkin bugün bazı internet siteleri ve sosyal medyada yer alan haberler sonrası, konuyla ilgili ailenin avukatından yazılı açıklama geldi.

Avukat Mehmedali Barış Beşli tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Kamuoyunun dikkatine,

Müvekkilim Mert Fırat ile ilgili olarak internet ortamında, sosyal medyada iki yıldır süregelen sistemli ve düzenli olarak asılsız suçlamalarla paylaşımlar yapılmaktadır.

Müvekkile ve ailesine karşı yapılan ve sistematik şekilde devam eden asılsız ithamlar, hakaret ve saldırılar ile ilgili, daha önce de takipçisi, davacısı olduğumuz gibi yine bugün de gerekli hukuki süreç İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılmıştır,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

26.03.2021

Av.Mehmedali Barış Beşli

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri