internette sanal ofis açmak ister misiniz_ BUYRUN E-LONCA'YA?

Meslek birlikleri anlamına gelen "Lonca"'dan yola çıkarak yapılan site sanat camiasında dağınık halde bulunan meslek birliklerinin bir "sanal plaza" altında toplanmasını hedefliyor.

e-lonca.com sanal ortamda meslek birliklerini bir araya topluyor.

Bir iş merkezi mantığı ile kurulan e-lonca da müzisyenler, organizatör, menajer, basın danışmanları, tonmaisterler, stüdyolar, yapım şirketleri, fotoğrafçılar, yönetmenler, reklamcılar, reklam şirketleri, cast ajansları, oyuncular, özel güvenlik şirketleri, ışık ve ses sistemleri, tur otobüs şirketleri, avukatlar, manken ajansları, manken ve modeller, gazeteciler, magazinciler, yazarlar, dans show business, sinema ve tiyatro oyuncuları, modacı ve stilistler, radyocular her biri bir katta olmak üzere bu plazada yerlerini almaktadırlar.

Bu meslek birliğinden herhangi birine mensup olanlar bu katlarda birer sanal ofis sahibi olmakta ve ofislerinde e-lonca plazanın sunduğu kendilerine özel hizmetlerden yararlanmaktadırlar. Ofis sahibi olan üyeler ofislerinde bütün günlük gazete ve dergilerini okuyabilmekte, televizyon izleyebilmekte, boş vakitlerini değerlendirmek için çeşitli oyunlar oynayabilmektedirler. E-lonca da ofis sahibi olan bu meslek grubuna ait üyeler çalışmalarını e-lonca vitrinde sergileyebilmekte, işleri ile ilgili ilanlar verebilmektedirler.

E-lonca.com son günlerin en çok konuşulan internet sitesi.

E-lonca.com' da Simin Mater, Reyhan Karaca, Serpil Benay, Koray, Emre Akım, Göksel gibi ünlüler ile yukarıda saydığımız meslek gruplarından birçok isim ofislerine sahip oldular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri