Jennifer Lopez... 'SONUNDA DERSİMİ ALDIM, BU SADECE 30 YIL SÜRDÜ!'

Yıllar sonra aşklarına ikinci bir şans verip evlenen Jennifer Lopez ile Ben Affleck, 2 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Birkaç ay önce boşanmak için mahkemeye başvuran ikiliden Lopez, ayrılık sonrası ilk kez konuştu.

Görkemli bir törenle dünyaevine giren Jennifer Lopez-Ben Affleck çiftinden Lopez, 20 Ağustos'ta mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı.

Bugüne dek konuyla ilgili açıklama yapmayan ikiliden Jennifer Lopez, ayrılığın ardından ilk kez konuştu.

"BU ÇOK ZOR"

Interview Dergisi'nin 55'inci yılına özel verdiği röportajda ayrılık için "Bu çok zor" dedi. Ayrılık sonrası hislerini "yalnız, korkutucu ve çaresiz" olarak tanımlayan Lopez, bu duyguların kendisini güçlendirdiğini belirtti.

55 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Lopez hayatının bu evresinde neredeyim diye baktığında bir an “Böyle olacağını düşünmemiştim” diye içinden geçirse de sonra tekrar düşününce “Hayır, bu tam da olmam gereken yer, gitmek istediğim yere beni götüren şey” sonucuna varmış.

Peki ya çektiği acı, pişmanlık olmuş mu? Bir saniyeliğine bile olmamış: “Ama bu beni tamamen yok etmek üzere olmadığı anlamına gelmiyor. Neredeyse ediyordu. Ama şimdi, diğer tarafa geçtiğime göre kendi kendime ‘Bu tam da ihtiyacım olan şeydi.

Teşekkür ederim tanrım. Bunu anlamam bu kadar uzun sürdüğü için üzgünüm. Bunu bana bu kadar çok kere yaşatmak zorunda kaldığın için özür dilerim.

Birkaç sefer öncesinde aklım başıma gelmesi gerekiyordu. Şimdi anlıyorum. Kafama balyozla çok sert vurman gerekti. Evim başıma yıkıldı.

Ama bir daha bunu yapmak zorunda değilsin’ diye düşünüyorum. Sonunda anladım. Bu arada bu her şeyi çözdüğüm anlamına gelmiyor.”

YAŞADIĞI SÜRECİ ANALİZ ETMİŞ

Ayrılığın ardından yaşadığı süreci analiz ettiğini belirten Lopez, "Bu yaz kendime, 'Bunu bir daha nasıl yaşamak istemiyorum?' diye sordum. Küçük küçük inceleyip, 'Tamam, burada hata yaptım, bunu göremedim' dedim" ifadelerini kullandı.

"MUTLU OLACAĞIMI DÜŞÜNDÜM AMA DEĞİLDİM"

Kendisi ve ilişkileri hakkında konuşan ünlü isim, "İlişki içinde olmayı seviyordum ve biriyle yaşlanmak istiyordum. Bu şekilde bütün ve mutlu olacağımı düşünmüştüm ama değildim. Sonunda dersimi aldım; bu sadece 30 yılımı aldı" diye ekledi.

YENİ BİR İLİŞKİ İSTEMİYOR

Yeni bir ilişki istemediğini de belirten Jennifer Lopez, "Yalnız kaldığım için biraz heyecanlıyım. Kimseyi aramıyorum çünkü özgür olduğumda neler yapabileceğimi görmek istiyorum.

Daha fazlasını istiyorsanız sağlıklı ve bütün olmanız gerekir. Kendinize iyi davranmalısınız. Bunu daha önce anladığımı sanıyordum ama hayır. Bu yaz yalnız kalmam gerektiğine karar verdim, bunu yapabileceğimi kendime kanıtlamak istiyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yabancı Magazin Haberleri