Joker Abdul... SAHNE ÜZERİNDE TEK KİŞİ OLDUĞUNA İNANAMAYACAKSINIZ!

Gösterilerinde izdiham yaşanan Joker Abdul, stand-up şovuyla izleyiciyi kahkaha krizine sokarken, birebir canlandırdığı sanatçı tiplemeleriyle de hayranlık uyandırıyor.

Bu kez finalde büyük sürpriz var diyen ünlü şovmen, sözlerine şöyle devam ediyor:

"Geçen sene Ankara'ya gelmeyi çok istedim, mümkün olmadı. Bu sene ise, uygun tarih aralığında ancak bir salon bulabildik. Ankaralı tiyatroseverler bunu tadımlık kabul etsinler, Eylül sonrasında seri gösteri ile geliyorum ve 6 ay boyunca aralıklarla sizlerleyim. Yaşanacak bilet sıkıntısına istinaden, şimdiden özrünü dilemek istiyorum. Tüm güzellikleri bölüşelim, 23 mayıs gecesi 'Ankara Sanat Tiyatrosu'nda görüşelim."

***

Oyun Sahnesi Tiyatrosu'nun katkılarıyla gerçekleşen Ankara-Ankara Sanat Tiyatrosu 'Joker Abdul Cabaret Show' biletlerinde, karaborsa satışı önlemek için 9 bilet üzeri toplu alıma izin verilmiyor. Gösterinin finalinde, kitapçı raflarıyla buluşmadan tükenen 'Farkındalık Ya Da Farkındanalık' isimli son kitabını da imzalayacak olan ünlü şovmen; eseri organizasyon gecesi, MyBilet'in Katkılarıyla ücretsiz olarak Ankaralı sevenlerine armağan edecek.

JokerAbdul.com'u ziyaret ederek gösteriden kesitler izleyebilir, Mybilet.com'dan veya MyBilet gişelerinden yerinizi ayırtabilirsiniz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri