Juventus'ta skandal?/BUFFON İLE AMAURİ SEKSİ RUS MANKEN YÜZÜNDEN KAPIŞTI!...

İngiltere'den sonra bir üçlü ilişki skandalı da İtalya'da patladı..Buffon'un birlikte yaşadığı Çek manken Alena Seredova'ya golcü Amauri'nin ilgisi Çizme'de manşetlere taşındı..-->Alena ile Buffon'un FOTOĞRAFLARI için TIKLAYINIZ!...

MURAT ÖKTEM

İngiliz Milli Takımı kaptanı John Terry'in skandalının üzerinden birkaç hafta geçmeden bir üçlü ilişki skandalı da İtalya'da patladı?

İtalyan gazete ve dergilerinin kapak sayfalarından yayınladığı haberle göre milli takımın ve Juventus'un kalecisi Buffon takımı arkadaşı Amauri ile soyunma odasında kavga ettiler?

Kavganın sebebi Brezilya'lı golcünün, Buffon'un yıllardır birlikte yaşadığı ve iki çocuğunun annesi olan Çek manken Alena Seredova'ya aşırı ilgi göstermesi?Diva dergisinin son sayısında kapaktan verdiği habere göre Buffon, Amauri ile tartıştıktan sonra eve gelerek Alena 'ya ağır hakaretlerde bulunmuş?

İki futbolcunun birbirleriyle günlerdir konuşmadıkları da iddia edilirken konuyla ilgili açıklama yapan Alena Seredova ''Yeter artık Buffon ile aşkımızı kirletiyorlar''dedi..İki futbolcu ise başka bir nedenden dolayı soyunma odasında kavga ettiklerini söylemekle yetindiler?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri