`Kansersiz Yaşam Derneği`... YAŞA-TIR YAŞATMAK İÇİN!

Nilüfer, Kansersiz Yaşam Derneği tarafından gerçekleştirilen `Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR` Projesi^`nin lansman gecesinde sahne aldı.

Kısa bir süre önce göğüs kanserini erken teşhis sayesinde yenmeyi başaran milyonların sevdiği sanatçı Nilüfer, Kansersiz Yaşam Derneği tarafından 16 Aralık gecesi Four Seasons Hotel'de gerçekleştirilen 'Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR' Projesi'nin lansman gecesinde sahne aldı.

Kanserde erken teşhis YAŞA-TIR projesiyle Türkiye çapında kanser taraması yapmak, ve kanserle yaşam eğitimi gerçekleştirmek amacıyla hazırlanacak iki ayrı tır ile kanserde erken teşhis sayesinde kansere karşı açılan bu savaşta büyük bir galibiyet sağlamayı hedefleyen ''Kansersiz Yaşam Derneği?? yöneticileri Zeynep Ilıcalı, Dida Kaymaz ve gecenin koordinatörlüğünü üstlenen Dilara Endican'in ev sahipliğnde gerçekleştirilen geceye sanat ve cemiyet hayatından yoğun bir katılım gerçekleşti.

Gecede Selim Bayraktar, Özge Özpirinçci, Begüm Kütük, Sermiyan Midyat ve Gunca Vuslateri, kanseri yenmeyi başarmış dernek üyeleriyle beraber sahne alıp başarı hikayelerini paylaştı.

3 Adam olarak ünlenen Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın da gecede ufak bir stand-up gösterisi gerçekleştirdi

Geceye başta Nilüfer olmak üzere, Murat Boz, Adnan Polat, Aşkın Nur Yengi, Begüm Kütük, Burak Yılmaz, Çağla Şikel, Deha Bilimlier, Dilara Endican, Ece Vahaboğlu, Emre Altuğ, Eser Yenenler, Feraye Tanyolaç, Gonca Vuslateri, İbrahim Büyükak, Kaya Çilingiroğlu, Keremcem, Mehmet Turgut, Meltem Cumbul, Oğuzhan Koç, Rüştü Reçber, Selim Bayraktar, Şenay Akay, Sermiyan Midyat, Sinem Kobal, Tan Taşçı, Zeynep Ilıcalı,gibi birçok ünlü isim katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri