KARAVANCILARIN BÜYÜK BULUŞMASI?

Gazetegez tarafından ortaya atılan "Sapanca Buluşması 2008" Sucuk Partisi muhteşem ilgi ve katılım sonucu, zor hava koşullarına rağmen gerçekleşti.---> Buluşmanın ilginç FOTOĞRAFLARI için TIKLAYINIZ?

Gazetegez tarafından ortaya atılan Sapanca Kırkpınar Belediyesi Karavan Kampı Başkan Niyazi Bağdat'tan gelen destek ve Saly Karavan Fabrikası Erdal Başoğlu'nun sponsorluğunda düzenlenen "Sapanca Buluşması 2008" Sucuk Partisi muhteşem ilgi ve katılım sonucu, zor hava koşullarına rağmen gerçekleşti.

Onlarca karavanın ve karavan severin katılımı sonucu TEM otoyolu Kırkpınar mevkii karayolları parkında Afyon'dan getirtilen İpek sucuklarının ikramı ile başladı. Belirtilen gün ve saatte karayolları parkında toplanmaya başlayan konukların gelmesiyle birlikte başlayan organizasyon, kar yağışına rağmen görülmeye değer güzellikte gerçekleşti.

Çocuklar dahil olmak üzere her yaştan katılımcının bulunduğu sucuk partisinde yaklaşık üç saat boyunca sınırsız sucuk ikramı yapıldı. Başta Belediye Başkanı Niyazi Bağdat olmak üzere Sapanca Emniyet Müdürlüğü ve önemli konukların da katıldığı sucuk partisi sonunda tüm katılımcılar karavanları ile birlikte otobandan çıkarak göl kenarındaki konaklama yerlerine geçtiler.

Kırkpınar Belediyesi tarafından her türlü tedbirin alındığı alanda geceyi geçirmek için yerleşen karavancılar, akşam karanlığının başlamasıyla birlikte çok büyük bir Karavancılar Ateşi yaktılar. Ateş etrafında Pınar Güsar'ın da katılımıyla fasıl yapan konuklar daha sonra yemeğe geçtiler. Yemek sonrası Oryantal Ceren'in muhteşem oyunlarıyla eğlenen misafirler, keyifli günün ardından gecelerini geçirmek için karavanlarına çekildiler.

Ertesi günü diz boyu yağan kar ile birleşen Sapanca Gölü manzarasıyla uyanan katılımcılar, yola koyularak kazasız bir şekilde evlerine vardılar.

Haber; Şaban MERGÜL

RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYABİLİRİSİNİZ...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri