"KARMAN ÇORMAN'LA KAHKAHAYA DEVAM"

Tarık Şerbetçioğlu ile Binnur Şerbetçioğlu'nun öncülüğünde kurulan 'İstanbul Kumpanyası' bomba gibi bir komedi 'Karman Çorman' ile izleyicilerine ulaşmaya devam devam ediyor.

Geçtiğimiz Şubat ayı kurulan, Şehir Tiyatroları yazar- yönetmen ve oyuncularından Tarık Şerbetçioğlu ile Binnur Şerbetçioğlu'nun öncülüğünde kurulan 'İstanbul Kumpanyası' bomba gibi bir komedi 'Karman Çorman' ile izleyicilerine ulaşmaya devam devam ediyor.

Tarık Şerbetçioğlu'nun uyarlayıp ? yönettiği başrollerini Ömer Gecü, M.Baran Erdoğan, Ethel Mulinas - Gizem İnceoğlu - Tuba Aşıcı -Tuncay Vicnelioğlu-Melek Karabiber- Bahar Öztürk -Ali Yiğit San - Gökhan Alkan'ın paylaştığı yılın komedisi 'Karman Çorman' her saniyesi kahkaha dolu temposu izleyicileri koltuklarında gülmekten kırıp geçiriyor. 2 perdelik komedi; patron, para ve aşk üçgenindeki ilişkileri ince espri anlayışıyla seyirciye şaşırtıcı bir şekilde yansıtıyor.

Oyunun Konusu:

"Mümtaz İşbilir son derece varlıklı bir işadamıdır. Bir gün sabahın köründe yanında çalışan Fethi Güven maaşına zam istemek için gelir çünkü zengin bir kızı babasından isteyecektir. "Şu an kazandığım para evleneceğim kızı mutlu etmeye yetmez" der. Oysa istediği kız Mümtaz beyin kızıdır ve? "

Kahkahalarla izleyeceğiniz bir vodvil sizleri bekliyor?

OYUN PROGRAMI

27 Ekim 2012 C.tesi 20:30 Kadıköy Barış Manço KM

3 Kasım 2012 C.tesi 20:30 Kadıköy Barış Manço KM

16 Kasım 2012 Cuma 20:30 Kozyatağı KM (Kozzy AVM)

17 Kasım 2012 C.tesi 20:30 Kadıköy Barış Manço KM

24 Kasım 2012 C.tesi 20:30 Kadıköy Barış Manço KM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri