Kör Nokta... ASLIM KAYIP TELEFONUN PEŞİNDE!

Usta yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın yeni projesi Kör Nokta 5 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de 3. bölümüyle ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

3.Bölüm Özeti:

İpek, Aslım’ın gözünün içine baka baka kaza gecesini anlatmaya başlar ama Aslım’ın bilmediği, İpek’in Gece’nin tedrisatından geçtiğidir. Böylelikle Aslım, sadece davaya odaklanır. Bu sırada Cihan, İpek’in kaza gecesi nasıl olup da şuurunu tamamen kaybettiğini öğrenmeye çalışacaktır.

Kerem ise milyonlarca lira olan borcunu kapatmasının en kestirme yolunun Alptekin’lerle iş birliği yapmak olduğunun farkındadır. Yine de Aslım’la, Uğur’un kayıp telefonunun peşine düşer. Alptekinler de normalleşmek, bir an evvel rutin hayatlarına dönmek konusunda acelecidir.

Gece, onlarla varlıklı insanların kalburüstü bir kulüpte verdikleri partiye gitmek için hazırlanır. Aslım ve Cihan ise beraberliklerinin onuncu yılı için her zaman gittikleri yerde buluşurlar. Aslım, Cihan’a Gece’nin geçmişteki büyük sırrını ve babası Şeref’in neden cezaevinde olduğunu anlatır.

Bu sırada Gece, heyecanla gittiği kulüpte büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Elinde sadece Alptekinlere karşı Emre’nin davası vardır ama Aslım davada hiç kimsenin beklemediği bir ters köşeyle hem Gece’yi hem de Alptekin’leri iyice köşeye sıkıştıracak, bütün planları alt üst edecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri