"KÜRESEL ŞEHİRLER HAFTASI" İSTANBUL'DA!

Yaratıcı endüstriler için dünyanın en ilham verici kentleri arasında gösterilen İstanbul, bu yıl yine görkemli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

34SOLO'nun düzenlediği ve 2012 yılındaki Pecha Kucha Night İstanbul serisinin ilki PechaKucha Night İstanbul Vol. 13 , 23 Şubat gecesi saat tam 20:20'de Yapı-Endüstri Merkezi'nde (YEM) gerçekleşecek. 20?26 Şubat haftası tüm dünyada kutlanan ve 3. kez düzenlenen Küresel Şehirler Haftası kapsamında, katılan şehirler kendilerine odaklandıkları özel bir PechaKucha Night tasarlıyor. İstanbul da bu kervana "Curating İstanbul" başlığı ile katılıyor.

Yaratıcı endüstriler için dünyanın en ilham verici kentleri arasında gösterilen İstanbul, bu yıl yine görkemli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Peki, İstanbul yaratıcı şehirler arasındaki farkını nasıl ortaya koyacak?

23 Şubat akşamı, YEM sahnesine çıkacak dokuz katılımcı "Curating İstanbul" kapsamında düşledikleri İstanbul'u izleyiciler ile paylaşacak.

Şehrin hızlı kültür, sanat ve eğlence hayatını nasıl takip edelim? bugunbugece.com'dan stratejist Serdar Paktin bize ipuçları verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri