Lüküs Hayat 24 yaşında... ONUNLA DOĞANLAR ÜNİVERSİTEYİ BİTİRDİLER!..

1984-85 yılından beri sergilenen "Lüküs Hayat" adlı oyunun 24. yaşı özel bir geceyle kutlanıyor. Törene bugüne kadar Lüküs Hayat'ta oynamış bütün sanatçılar katılacak ve çok sürprizlerle dolu özel bir gece yaşanacak.

Ekrem Reşit Rey'in yazdığı Cemal Reşit Rey'in bestelediği Lüküs Hayat'ı Haldun Dormen yönetti. Koreografi Selçuk Borak, dekor Nilgün Gürkan, kostüm Canan Göknil, müzik düzenlemesi Esin Engin, müzik yönetimi Hakan Elbir imzasını taşıyor. Rıza rolünü üstlenen Zihni Göktay dışında, 23 yıl içinde bütün kadrosu değişse de seyirciyle hep aynı heyecanla buluşan bir müzikal Lüküs Hayat.

Oynayanlar: Zihni Göktay (Rıza), Funda Postacı (Zeynep), Savaş Barutçu (Fıstık), Şadiye (Derya Kurtuluş), Memiş (Cem Karakaya), Aslı Aybars (Belkıs),

Ali Gökmen Altuğ (Ruhi), Ayşegül İşsever (Atıfet), Münir Kutluğ (Zonguldaklı

Rıza Bey), İrem Arslan (Nesrin), U. Arda Aydın (Veysi), Çağrı Hün (Lütfiye),

İlhan Kilimci (Şevket), Betül Kızılok (Nüveyre), Tuğrul Arsever (İrfan), Ümran İnceoğlu (Altındiş), Çağlar Yiğitoğulları (Sıçan), Can Ertuğrul (Tosun), Samet Hafızoğulları, Çağlar Yiğitoğulları, Cem Uras, Can Ertuğrul (Delikanlılar),

Reyhan Karasu, Müge Çiçek (Konuklar).

Toplumumuzun Batı'dan etkilenmesi çerçevesinde yaşanan gülünçlükleri işleyen Lüküs Hayat müzikli bir şölen: Küçük hırsızlıklarla geçinen Rıza ile Fıstık bir zengin evine girince kendilerini kıyafet balosunda bulurlar. Misafir sanılan kafadarlar balonun en sevilen kişileri oluverir?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri