MALIMIZI TESLİM ETTİĞİMİZ, ÖZEL GECELERİN GİZLİ KAHRAMANLARI!

Daha önce hiç haklarında yazılmamış, ama sizlerin çok yakından tanıdığı her dışarı çıktığınızda gittiğiniz mekanda sizleri karşılayan, bazen sinir olduğunuz bazen sempatik bulduğunuz Valeler ile ilgili bir röportaj hazırladık sizlere...

Bu işi neredeyse çocukluk yaşlarından bu yana yapmakta olan Vezir Merdamert ile başlıyoruz sohbete ;

Merhaba Vezir Bey ;

_Mesleğiniz nedir?

+İstanbul genelinde ''' Vale hizmeti'' veren bir firmanın yöneticisiyim..

_Vale derken bu barların, restoranların kapılarında bekleyen biz arabalarımızdan iner inmez kosup anahtarlarımızı almak isteyen şahıslar mı ?

+ İsterseniz ben size işin kısa bir tanımı yapayım; bilinenin aksine valeler öyle arabaların anahtarını alıp hazır park yerine park eden sonrada çıkışta anahtarı verip bahşiş bekleyen kişiler değildir sadece!

Biz gelen müşterilerimize hizmet verdiğimiz mekanlara gelen misafirlerimizin konforunu ve zamanını düşünüyoruz. Aracınızı güvenli bir şekilde Vale ye teslim ettiğiniz ve fişinizi aldığınız takdirde hem zaman kazanmış oluyorsunuz ( park yeri aramamak gibi) ikincisi siz gittiğiniz mekanda yemeğinizi yerken ve eğlenirken biz aracınızı park ediyoruz. Bu esnada aracınızın başına bir şey gelirse tabii ki içindeki kıymetli eşyaları arabada bırakmamalarını öneriyoruz tüm sorumluluk Vale hizmeti veren firmaya ait oluyor. Mesela şöyle bir örnek verelim artık İstanbul sokakları İspark kontrolünde siz gelip aracınızı İspark görevlilerine ücretini ödeyerek bırakıyorsunuz ve bir başka araç gelip aracınıza çarpıyor, bu kaza ile ilgili İspark kesinlikle herhangi bir müdahelede bulunmaz ama biz Genç Vale olarak bize teslim edilen araçların başıona gelen herhangi bir olayda her türlü hasar tazminini müşterimize yapıyoruz.

_Genç vale olarak sadece Vale park hizmetimi veriyorsunuz?

+ Biz vale hizmetini 16 kişilik profesyonel ve güvenilir bir kadro ile yapıyoruz, tabiî ki vale parking dışında verdiğimiz çok önemli bir görevimiz daha var? İstanbul genelinde özel şöfor hizmeti de veriyoruz.

_Özel Şöfor derken?

++ özellikle eğlenceli biten bir gecenin sonunda alkol almış olan müşterilerimizi evlerine kadar bırakmak gibi bir hizmet veriyoruz.

İstanbul genelinde herhangi bir sebepten dolayı araçlarını kullanamayacak durumda olan, misafirlerimize anlık vale hizmeti sunuyoruz. Anlık vale hizmeti derken şunu kasdediyorum müşterilerimiz nerede olurlarsa olsunlar( İstanbul il sınırları içinde) 7/24 , 1 saat önceden arayıp haber vermek şartı ile kendi araçlarına bünyemizde çalışan arkadaşlarımızdan birini müsterimizi evine bırakmakla görevlendiriyoruz.

_ Peki sonra sizin arkadaşınız nasıl geri dönüyor?

+ Motorsikletli bir ekibimiz var, müşteri aradığı zaman kalkış ve varış adresleri sistemimize kaydediliyor, şöfor arkadaşımız mekana ve müşteriye ulaşıyor onu evine sağ salim götüyor, daha sonra motorlu ekip arkadaşlarımızdan biri vale arkadaşımızı gittiği adresten alıp tekrar merkezimize getiriyor.

- Ücretlendirme nasıl oluyor?

+Ücretler aslında web sayfamızı ziyaret ettiklerinde hesaplama yaptırabilirler, ama şunu söyliyeyim, mesafeye göre 50TL ile 150 TL arasında değişen cüzi bir rakamdır.

-Sizden başka bu hizmeti veren firmalar varmı?

+Tabiki var.

_ İnsanlar neden sizi tercih etmelidir?

+Bunun bir çok nedeni var; en birincisi güven, sonra işimizdeki profesyonelliğimiz ve misafirlerimize verdiğimiz değer.

- Hiç başınıza enteresan bir olay geldi mi?

+ Kesinlikle çok enteresan bir şey gelmiyor başımıza, zaten müşterilerimizin adresleri bizde olduğu için onları en kısa ve en güvenli şekilde gidecekleri yere teslim ediyoruz.

-Bu işi seviyormusunuz?

+ Çok keyifli birişimvar kesinlikle çok seviyorum, yeni yüzler yeni insanlar tanıyoruz tabiî ki seviyorum.

-Diğer firmalardan farkınız nedir?

+ İstanbul genelinde ki gece klupleri ve restoranların yaklaşık %70!i ile çalışıyoruz, bunun sebebi ise mutlaka Güven!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri