"MAMİ SANAT" SİZİ DANSA BEKLİYOR!

Yılların sahne ve dans tecrübesi dans koreograf Mami "Mami Sanat" sizi dansa bekliyor.

Sınıf eğitmenleri dans koreograf Mami ve yardımcıları, Cihan Bozkurt, Yasemin Kahraman, Türkan Duman engin tecrübeleri ile Flamenco,Flamenco Rumba,

Fla menco Sevillanas, Flamenco Alegrias, ileri seviye teknik sınıfları

Flamenco Tangos, Arjantin Tango, Amerikan Tango, Klasik Tango

Vals, Step Vals, Sirtaki, Rock'n roll, Twist, Cha cha,Samba, Rumba, Jive, Pasadoble, Foxtrot, Bolero, Swing, Caz, Step, Hip hop, Disko, Pop Elecric bugi, Hint dans, Oryantal, Lirik dans dallarında sizlere yardımcı olmaya hazırlar.

Nezih kaliteli eğitim anlayışı ile tüm dans ve sanat severleri bekleyen dans okulunda kayıtlar halen devam ediyor. Etkinlikler ve de genel anlamda bilgi sahibi olmak isteyenler irtibat bölümünden randevu alıp detaylı bilgiye ulaşabilirler.

9 subat saat 20:30 ve 23:00 saatleriarasında Kadıköy Halk Eğitim Sahnes'nde i flamenco dans gösterisi, yapılacak olup Yıldız Teknik Üniversitesi dans dersleri ikinci dönem kayıtlarını Flamenco ve Rock'n Roll ve Sportif Latin dansları olarak açılacaktır. Ayrıca Yeditepe Üniversitesi birinci dönem Flamenco dans dersleri sona ermiş olup ikinci dönem için kaytlar devam edecektir.

Yanı sıra Taksim'de Andon Pera'da Çarşamba akşamları Flamenco ve Latin Dans Geceleri "Mami Sanat"ın en önemli etkinlikleri arasında yer almaktadır.

Daha geniş bilgiyi www.mamisanat.com sitesinde bulabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri