Mara Carfagna? ÇIPLAK VE SEKSİ BAKAN TÜRKİYE'DEN RÜZGAR GİBİ GEÇTİ?

Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan İtalya Eşit Fırsatlar Bakanı Carfagna, ülkesine ait özel bir uçakla İstanbul'a geldi. --->İtalyan Bakan Carfagna'nın erotik FOTOĞRAFları için TIKLAYINIZ...

Carfagna'yı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda İtalya Başkonsolosluğu yetkilileri ve alandaki diğer görevliler karşıladı. Gazetecileri selamlayan Carfagna, daha sonra kendisini bekleyen makam aracına binerek havalimanından ayrıldı. Bu akşam konsolosluk çalışanlarıyla yemekte biraraya gelecek olan Carfagna'nın, bugün TÜSİAD'ta yapılacak bir toplantıya katılması bekleniyor.

1997 yılında sinema güzeli seçilen Carfagna, çapkınlığıyla tanınan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin gözde bakanlarından. Eski bir şov yıldızı ve model olan Carfagna'nın adı Berlusconi ile aşk dedikodularına da karışmıştı. Salerno Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan 35 yaşındaki Carfagna, çıplak pozlarıyla bir takvime kapak olunca ünlenmişti.

İTALYA'DA BAŞBAKAN VE SEVGİLİSİNİN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI BÜYÜK TARTIŞMA YARATTI.

İtalya'nın Savona kentinde düzenlenen bir sanat festivalinde sergilenen iki tablo, ülkede büyük tartışma yarattı.

"Arte & Savınnerie" adlı sergide, ünlü İtalyan ressam Filippo Palermo imzalı tabloda, İtalya Başbakanı Sylvio Berlusconi ve bir zamanlar arasında aşk dedikoduları çıkan eski model Eşitlik Bakanı Mara Carfagna çıplak olarak tasvir edildi.

KARİKATÜRİZE AŞK

Sylvio Berlusconi ile Mara Carfagna aşkı karikatüristlere de ilham olmuş? İkili "Preety Women" filminin afişine bile malzeme olmuşlar..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri