Mariah Carey... ANNE VE ABLASININ KAYBETTİ, 3 HAFTA SONRA SAHNEDE!

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, daha geçen ayın son yarısında, kötü bir tesadüf sonucu aynı gün hem annesini hem ablasını kaybetti... Her ne kadar ablasıyla yıllardır çok iyi geçinemediği biliniyor olsa da Carey annesi ile yakındı.

Arka arkaya karşılaştığı bu aile trajedisiyle sarsılan 55 yaşındaki Mariah Carey, aradan sadece bir aya yakın bir süre geçmiş olmasına rağmen tartışma yaratan bir adım attı.

Eski kocası Nick Cannon'ın "Büyük acısına dayanmak için ikiz çocuklarımıza sarılıyor" diye tanımladığı Mariah Carey "gösteri devam etmeli" düşüncesiyle mesleğine geri döndü.

Müzik dünyasının en çok kazanan yıldızlarından biri olan Carey, dün gece Brezilya'nın Sao Paolo kentinde sahneye çıktı.

Derin yırtmaçlı kırmızı bir elbise giyen Carey, o gece de sahne için özenle hazırlanmıştı. Ünlü sanatçı hiçbir şey olmamış gibi sahneye çıktı ve şarkılarını söyledi.

KONSER VERMESİ TARTIŞMA YARATTI
Carey'in bu kadar büyük bir acının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen sahneye dönmesi tartışma yarattı. Sosyal medyada bu konuda yorumlar yağdı.

Bir kullanıcı ünlü şarkıcının kararını desteklediğini belirterek görüşünü şöyle ifade etti: "Belki ben de onun bu kadar çabuk işine dönmemesi gerektiğini söyleyenlerden biri olabilirdim.

Ama ben de birkaç ay önce babamı kaybettim ve onu anlıyorum. Babamın öldüğü gün işe gittim. Çünkü çalışmak beni meşgul ediyor. Belki o da bunu yaptı" diyerek kendi tecrübesini anlattı.

Başka bazı kullanıcılar, belki de Mariah Carey'in sahneye çıkmaya mecbur olduğunu hatırlattı. "Bu işte çok büyük paralar söz konusu, yapılan anlaşmalar var. O da buna uymak zorunda" sözleriyle görüşlerini belirtti bu gruptakiler.

Fakat buna karşı çıkanlar da "Mariah Carey'in zaten çok parası var. Onun paraya ihtiyacı yok ki" diyerek şarkıcının bu kadar erken sahneye çıkmasını eleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yabancı Magazin Haberleri

Kate Winslet... "CİNSEL İSTEK ARTIRICI TEDAVİ GÖRÜYORUM"