Masterchef Türkiye 2024... HAFTANIN SON ELENME ADAYI BELLİ OLDU; ERİM'DE HERKESİ ŞAŞIRTAN HAREKET!

'Masterchef Türkiye 2024'de bu hafta elenme adayı olmayan Mavi Takım ile Kırmızı Takım yarışmacıları dokunulmazlık için mücadele etti. Haftanın son eleme adayı belli oldu.

Masterchef Türkiye 2024'de haftanın son dokunulmazlık oyununda  yarışmacılardan; Hüseyin Kankaya'nın lezzetli tabağı Deniz Ürünleri Sarma istendi.

İkinci etapta yarışmacılara ise jüri şeflerin favori orman meyveleri verilerek yaratıcılık tabağı beklendi. Son eleme adayı belli oldu. 

'KAPTANIN ÖNCE KENDİ YAPTIĞI İŞİ CİDDİYE ALMASI LAZIM'

Bu hafta 3-0 kazanan Mavi Takım'ın kaptanı olan ve direkt bir sonraki hafta yarışmaya hak kazanan Zübeyde, "Kaptanlık görevi sadece bir ekibin başında durmak değil aslında. Benim kurduğum ekipte yaptığım ilk iş, bir kere disiplin ondan sonra da iletişim.

Bunu sağladıktan sonra zaten bazı şeyler zincirleme geliyor. Benim gözlemlediğim kadarıyla kaptan olan kişi 'giriyoruz, alıyoruz' vesaire diyor direk ama kaptan önce kendi yaptığı işi ciddiye alması lazım." dedi.

ERİM'DEN HERKESİ ŞAŞIRTAN KURAL İHLALİ

Somer Şef, kameramanların ve reji ekibin Erim'in yaptığı kurnazca kural ihlalini fark ettiğini söyledi.

Erim yaptığı yemeğin tuzsuz olduğunu fark edince eline döktüğü tuzu uzaktan etrafa serpiyormuş gibi tabağına fırlatmaya çalışmış. Bu hareket şeflerin dikkatinden kaçsa da, reji ekibinin kaçmamış.

SON ELENME ADAYI

Masterchef Türkiye'de en kötü tabağı çıkaran Ayşe son elenme adayı oldu.

"BENDEN OLMUYOR HERHALDE"

Potaya giren Ayşe'ye dair ise Mehmet Şef sessiz kalmadı. Mehmet Şef "Seni ne silkeleyeceğim ne sert konuşacağım yalnızca sana şunu söyleyeceğim acil bir şekilde hızlanman lazım.

Bir önceki tabakta bunun sinyallerini gördük tabağa yukarıdan baktığımızda üç kaşık sos bugün ise bir tart yapmışsın içi de aynı üstünde mus verdiğin de aynı.

Senin anlayacağın dilde söyleyeyim; bir tartın içine ha fırın sütlaç koymuşsun yani aynı şeyi koymuşsun üstünü yakmışsın gibi duruyor dolayısıyla tek düze bir tabak. Seni daha fazla üzmek istemiyorum ama sen acilen önlemler almazsan zaten kendi kendini üzeceksin" dedi.

Ayşe ise "Şef olmuyor benden herhalde buraya kadar mı bilemem ama tecrübelerim yetersiz sanırım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri