Melda Arat-Erdal Bilingen... DENEYİMLERİNİ GENÇ OYUNCULARLA PAYLAŞIYORLAR !..

Ekranların sevilen yüzleri Melda Arat ve Erdal Bilingen, oyunculukları yanında ortak açtıkları Mega Menajerlik bünyesinde birçok oyuncuya da iş imkanı sağlıyorlar.

Ekranlarda yer aldıkları yapımlarda oyunculuklarıyla adlarından övgüyle bahsettirmeyi başaran sevilen oyuncular, farklı bir yapıda işlerine oyuncu ve menajer olarak devam ediyorlar.

Menajerlik işlerinde şeffaf bir anlayışla yola devam ettiklerini dile getirirken “Yolun başındayken bize yapılmasını istemediğimiz hiçbir şeyi çalıştığımız kişilere yapmıyoruz” dediler.

Sinema ve dizi filmlerde cast direktörlüğü hizmeti de veren sevilen oyuncular “Oyuncularımızı rol aldıkları dizi için öncelikle kendi bünyemizde çalıştırıyor, doğru oyunculukla sete yolluyoruz. Bu çalışmayı gerçekleştiren tek firmayız” dediler. Yaptıkları her işi ciddiye aldıklarını ifade eden Melda Arat ve Erdal Bilingen, “Seçkin oyunculardan oluşturduğumuz kadromuzla soru işareti olmadan emin adımlarla yolumuzun bir olduğu kişilerle yürüyoruz” dedikleri kadrolarıyla yeni yılda bir sinema filmi ve TV programları da yapmayı hedeflediklerini dile getirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri