Meryem Sevilen… ROMAN MÜZİĞİNE ÖZEL ŞARKI VE KLİB: "KOLPACI"

Başarılı ses sanatçısı Meryem Sevilen, müzikseverlerin yoğun isteği üzerine Roman müziğine özel hazırladığı "Kolpacı" adlı yeni şarkısının klibini yayınladı.

Çekimleri Romanların İstanbul’daki merkezlerindeb biri Kuştepe’de gerçekleşen ve büyük bir özenle hazırlanan klip, sanatçının müzikal yeteneğini ve Roman kültürüne duyduğu sevgiyi yansıtıyor.

Klibin yönetmenliğini ve şarkının aranjesini Sedat Sakarya üstlendi. Sözleri Serhat Avcı’ya, müziği ise Murat Sakarya ve Serhat Avcı’ya ait olan "Kolpacı", Balkan ve Avrupa ülkelerindeki Roman kitlesinin yoğun ilgisi ve desteğiyle ortaya çıktı.

Bulgaristan, Romanya, Makedonya ve Avrupa’da geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Meryem Sevilen, bu şarkıyla hayranlarının beklentilerini fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor.

Sedat Sakarya ve ekibinin profesyonel dokunuşlarıyla tamamlanan klipte, eğlenceli ve coşkulu bir atmosfer oluşturuldu. Dinamik görüntüler ve Roman kültürüne özgü ritimlerle bezenen "Kolpacı" klibi, sanatçının müzik kariyerinde yepyeni bir dönemin habercisi.

"kolpacı" klibi, tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

İŞTE O KLİP;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri