Metin Arolat... "UMUDUN AYNASI"NI GÖRME ENGELLİ ÇOCUKLAR İLE BİRLİKTE TAMAMLADI!

UNICEF Türkiye adına düzenlenen ''Stars of İstanbul'' projesinin "Umudun Aynası" isimli yıldız tasarımını pop müzikk sanatçımız Metin Arolat görme engelli çocuklarla beraber tamamladı.

UNICEF Türkiye adına düzenlenen en büyük çok amaçlı açık hava etkinliği olacak olan ''Stars of İstanbul'' projesinin 1 Eylül-30 Kasım tarihlerinde açık kalacak sergisinde Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'de "Umudun Aynası" isimli yıldız tasarımıyla yer alıyor.

Kozzy AVM'nin "Umudun Aynası" isimli yıldız tasarımı binlerce küçük ayna parçalarının bir araya getirilerek uygulanması ile oluştu. Yıldızın gövde kısmını Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulundan 4 engelli öğrenci ile birlikte uygulayarak tamamlayan ünlü sanatçı Metin Arolat, çocuklarımızın geleceğine ışık tutacak olan Stars Of Istanbul projesinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Kozzy AVM ana girişinde gerçekleşen uygulama sonrasında görme engelli çocuklarımızdan biri keman çaldı bir diğeri ise İngilizce şarkılar söyleyerek keyifli saatler geçirdiler. Kozzy yönetimi tarafından Metin Arolat şarkıları ile doldurulmuş MP3 çalar hediye edilen görme engelli öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Kozzy AVM yönetimi ayrıca sanatçı Metin Arolat'a, Türkan Sabancı Görme Engelliler Okul Müdürü Murat beye ve LovaPR'a projede verdikleri destekten ötürü teşekkür plaketi verdi.

UNICEF Türkiye işbirliğinde "Çocukların Geleceği Parlasın" hedefiyle başlatılan "Stars of İstanbul" projesi ile sanat etkinliğine katılan her bir kişi, marka, firma ya da kurumun sağlayacağı finansman desteği ile yüzlerce çocuğun geleceği parlayacak!

"Stars of İstanbul" açık hava sergisinin ardından Aralık ayında gerçekleşecek müzayedede ise komisyon tarafından belirlenecek 100 yıldız heykeli açık artırma usulüyle satışa sunulacak ve elde edilecek gelir UNICEF Türkiye'ye bağışlanacak.

Rönesans Alışveriş Merkezlerinin Kültür, Sanat ve Sosyal Sorumluluk Projelerine Olan Katkıları Devam Edecek?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri