Metin Uca... EĞLENCELİ BİLGİ YARIŞMASI `GAF DAĞI`YLA GERİ DÖNÜYOR !..

Metin Uca, iki yıl aradan sonra `Gaf Dağı` adlı mobil yarışmayla aramıza dönüyor...

Yarışma tutkunlarına müjdeli bir haber var ve Türkiye?nin ilk özgün eğlenceli mobil genel kültür yarışma uygulaması 'Gaf Dağı' geliyor.

Her gün, her saat ve her yerde oynanabilecek Türkiye?nin en eğlenceli, en özgür mobil oyunu Gaf Dağı, Passaparola'nın ardından 3 yıl aradan sonra yeni eğlencemiz olacak. Metin Uca, bu yepyeni ve renkli bilgi yarışmasında ünlülerin gaflarını bilenlere sürpriz hediyeler dağıtacak.

TV'nin fenomen bilgi yarışması 'Passaparola' ile geniş kitlelere yarışma keyfi yaşatan ekranların sempatik yüzü Metin Uca, iki yıl aradan sonra 'Gaf Dağı' adlı mobil yarışmayla aramıza dönüyor.

Günümüzden ve tarihten ünlü yıldızlar, müzisyenler, bilimadamları, siyasetçiler, ekran ünlüleri, düşünürler, devlet adamları ve aklınıza gelen bütün meşhurların sözleri ve tarihe geçen gafları ilk kez bir mobil bilgi yarışmasında soruluyor.

Haftada 90 bin kişi indirdi...

Çıktığı ilk hafta Türkiye?de en çok indirilen 3 mobil uygulama arasına giren, 90 bini aşkın kişinin akıllı telefonlarına indirerek oynadığı 'Gaf Dağı', EOS Sistemi akıllı telefon iPhone ve iPadler için eğlenceli bir genel kültür yarışması. Yakında Android telefonlarda da oynanabilecek Gaf Dağı'nda Metin Uca herkesi hem hafızasını terletmeye hem de eğlenmeye çağırıyor.

Herkese doğrudan yarışma şansı...

Ekran başındayken bilgi yarışmalarını 'pasif olarak' izleyen seyirci, Gaf Dağı'nda yarışma heyecanını doğrudan yaşayarak aynı anda hem eğlenme hem de bilgilenme şansını yakalıyor. Facebook'tan da paylaşılan oyunda yarışmacılar soruları doğru yanıtladıkça Gaf Dağı'na tırmanıyor, her ay ülke çapında en iyi dereceleri yapanlar ise sürpriz teknolojik armağanlar kazanıyor.

Grafiklerde Cihat Hazardağlı imzası...

Çıktığı ilk günden itibaren popüler olmayı başaran Gaf Dağı'nın grafiklerini ünlü karikatürist Cihat Hazardağlı, müziklerini ise Emir Ersoy Hazırladı. Ücretsiz olarak cep telefonlarına indirilebilen Gafı Dağı mobil uygulaması, isteyenler için 1.99 TL'den başlayan 'ücretli' seçeneklerle de oynanabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri