Miss Turkey Güzellik Yarışması finalisti Ebru Şam... YABANCI UYRUKLU MU?

Ebru Şam adına dolaşan dedikodular kulisleri fokur fokur kaynatıyor? Kraliçe adayı Ebru Şam için kulaktan kulağa dolaşan dedikodular ne?

Miss Turkey Güzellik Yarışması Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde seçkin bir davetli topluluğu önünde yapılacak. Ancak finalistlerden Ebru Şam adına dolaşan dedikodular kulisleri fokur fokur kaynatıyor? Kraliçe adayı Ebru Şam için kulaktan kulağa dolaşan dedikodular ne? İşte ayrıntılar...

Adı Ebru Şam, 1990 doğumlu ve üniversite öğrencisi. Miss Turkey Güzellik Yarışması 'nda iddialı finalistlerden biri olan Ebru Şam için kulaktan kulağa dolaşan bir söylenti herkesin özelliklede yarışmadaki kızların merakını cezbetti.

YABANCI UYRUKLU, NASIL YARIŞIR!

Yarışma kulislerinin manşetine çıkan dedikodulara göre 19 yaşındaki Miss Turkey finalisti Ebru Şam, "Türk değil, yabancı uyruklu". Bazılarına göre yarıştırılması kurallara aykırı! Hatta yarışmanın favorileri arasında gösterilen Ebru Şam'ı Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda derece alması dedikodu ve tartışmaları da beraberinde getirecek gibi...

YABANCI UYRUKLU ÇIKTI

Magazinci.com, yarışma kulislerinde kaynayan bu iddiaları NTV ve yarışma yetkililerine sordu. Yetkililer Ebru Şam'ın yabancı uyruklu olduğunun doğru olduğunu, ancak anne ve babasının Türk olduğunu ifade ettiler. Ebru Şam, yarışmadan önce Türk vatandaşlığı için müracatta da bulunmuş.

Bu durumun, yarışma statüsüne ters düşmediğini belirten Yarışma yetkilileri, kulislerdeki bu fokurtulara da açıklık getirdiler.

ÇAĞLA ŞİKEL'İ KENDİNE ÖRNEK ALDI

Ebru Şam koyu bir Galatasaraylı taraftarı olmasına rağmen en sevdiği renkler siyah ve beyaz. Alışveriş yapmayı çok seven Ebru'nun en vazgeçilmezleri kırmızı Converse'ler. Ebru Şallı ve Çağla Şikel'i kendine örnek alıyor. Çocuk mu kariyer mi sorusunu ise "tabi ki kariyer" diye cevaplıyor. Ebru'nun mesajını da iletmek bize düşüyor: "Merve! Ebru seni çok özlemiş"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri