MUCİZE ÜRÜN SHUZİ!

Bir atlet,öğrenci,ebeveyn veya şirket yöneticisi olabilirsiniz?Shuzi insanların her açıdan iyi yaşamasına yardım ediyor.

Shuzi vücudun daha güçlü olmasını,düşüncelerin daha açık ve dayanıklılık düzeyinin artmasını sağlayarak insanların bütün hayatına denge getirmeye yardım eden bir kişisel enerji sistemidir. Basitçe,Shuzi insanın kendisini daha iyi hissetmesini sağlar ve zihinle vücudu uyumlu hale getirerek yaptığın şeyleri en iyi şekilde yapmayı sağlar. Bir atlet,öğrenci,ebeveyn veya şirket yöneticisi olabilirsiniz?Shuzi insanların her açıdan iyi yaşamasına yardım edecek bir üründür.

Shuzi ne yapar ?

Shuzi Q-Link(Elektro manyetik alan etkilerine karşı vücudu koruyan) gibi güçlendirerek ve insanın biyolojik alanını düzenleyerek cep telefonları,bilgisayarlar ve saç kurutucuları gibi elektronik aletlerden yayılan zararlı radyasyonların oluşturduğu elektromanyetik alanların etkisi de dahil olmak üzere ,stresin her türlüsüne karşı zihni ve vücudu daha dirençli hale getirir.

Elektromanyetik alanlar vücutta kalp atışının hızını etkilemek,uyku boyunca beyin aktivitelerini bozup,vücudun melatonin üretimini düşürerek kansere karşı direncini azaltmak gibi çeşitli yollarla stres oluşturabilirler.

Maruz kalınan herhangi bir stresin etkilerine daha etkili bir şekilde direnmek için vücuda olanak sağlamak amacıyla, Shuzi biyolojik alan ve hücrelerin oluşması için daha güçlü bir frekans yaratarak nano seviyede ince programlanmış titreşim kullanır.Böylece vücudun stresi atması ve kendini yenilemesi daha hızlı ve daha kolay olur. Hücreler birbirleriyle bilinen kimyasal reaksiyonlar ve biyolojik alan vasıtasıyla iletişim kurarlar.

Bunlar sağlıklı kalmak amacıyla kendilerini düzen içinde tutan bir rezonans frekansına sahiptir. Fakat bu hücreler dışarıdaki elektrik ve manyetik çevresel şartlardan etkilenirler.İnce titreşim bir hücrenin doğal frekansını güçlendirerek dışarıdaki çevresel şartları umursamadan hücrelerin daha iyi iletişim kurmasını sağlar. Bu önemli çünkü hücreler diğer hücrelerle iletişim kurma yeteneğini kaybettiğinde izole olur ve karışık bir hale gelirler.Bir teoriye göre kanser veya tümör hücreleri bu birbirleriyle iletişim kuramayarak izole edilmiş hücreler tarafından oluşur.Shuzi hücrelerin iletişim halinde olmasına yardım eder.Onların doğal frekanslarını destekleyerek,güçlü ve dengede tutar.

Enerjinin ve gücün artığını fark edersiniz,mükemmel dayanıklılık ve esneklik,daha iyi denge ve zihinsel odaklanma sağlar.

Bilimsel olarak kanıtlanmıştır!

BioMeridian dünyanın en geniş meridyen stres değer biçme aygıtı yapımcısıdır,FDA onaylı bu tıbbi teşhis cihazı dünyadaki bütün doktorlar ve sağlık uygulayıcıları tarafından fonksiyonel sağlık görüşleri için kullanılır.Bu makine insan vücudundaki stres ve enerji seviyelerini ölçer. Tamamlanmış BioMeridian testlerine bağlı olarak,Shuzi'nin insan vücudunda daha düşük ve dengeli stres seviyeleri sağladığı kanıtlanmıştır.

Ne zaman ve nerede Shuzi'yi kullanmalıyım?

Shuzi ürünleri kendi vücudunuzun enerji sistemiyle çalışır bu da onu her zaman kullanabilmeniz için sizin avantajınıza olan bir durumdur öyle ki uyurken bile kullanabilirsiniz. Yapılan testler göstermiştir ki bu ürünler biolojik alanınıza yakın olduğu sürece etkilidir.Bu yüzden ürünler boynunuzda elinizde,cebinizde veya ayakkabınızda kısaca vücudunuza yakın yerlerde kullanılmak üzere yapılmıştır.Etkileri hep aynı olacaktır.Bununla birlikte bizim teorimize göre en çok nerenizin yardıma ihtiyacı varsa buraya yakın bir yerde kullanmak daha da yararlı olacaktır.Örneğin bir pistte koşuyorsanız bacaklarınıza yakın olması için pantalonunuzun cebinde taşıyabilirsiniz. Birden fazla ürünün etkileri daha da arttıracağı konusunda güçlü kanıtlar yoksa da zararlı olduğu da söylenemez.

Shuzi'min etkilerini ne zaman hissedeceğim?

Sorunların giderilmesi kişiden kişiye fark gösterir . Bu ince kavrayışı hissetmek çok heyecanlandırıcı olabiliyor.Bazı kişiler bu etkileri hemen hisseder, bazı kişiler de 30 günlük bir devam süresi sonunda etkilerin arttığının daha çok farkına varacak.%80 oranında pozitif değişiklik rapor edilmiştir.Çok ender olarak bazı müşterilerimiz hiçbir şey hissetmediklerini iddia etmiştir. Bununla birlikte bu kişilere sonradan yapılan muayenelerde bu kişiler kendileri fark etmemiş bile olsa iyi değişiklikler sağladıkları ortaya çıkmıştır.Shuzi bize yardım eder.

Shuzi'nin cildime ne kadar yakın olması gerekir?

Maximum etki sağlamak için .Shuzi'yi mümkün olduğu kadar cilde yakın tutmak gerekir.3 inch(7,62 cm) ten uzağa koymamak gerekir.

Shuzi'yi kullanıyorken banyo yapabilir,duş alabilir ve denize girebilir miyim?

Evet.Shuzi suya dayanklıdır ve her zaman kullanldığında en iyi sonuç alınan bir üründür.

Yeniden şarj edilmeye ihtiyaç duyar mı ?

Hayır, çünkü Shuzi sonuçta gücünü sizin kendi vücut enerjinizden alır.

Shuzi'nin gücünün kaynağı nedir?

Shuzi ürünleri nano titreşim teknolijisine bağlı olarak çalışır.Shuzi ürünleri özellikle seçilmiş manyetik olmayan malzemeden yapılmıştır ki bu malzeme onun kafes yapısı ve atomik özellikleri nedeniyle seçilmiştir, her parça bir NVT (Nano Vibrasyonel Teknoloji) çipi ile kaplıdır.

Bu ürüne www.shuziturkiye.com adresinden ulşabilirsiniz...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri